To je to što me zanima!

Dončić će tužiti vlastitu majku!? 'Želim kontrolirati svoj brend'

Ovaj korak je, pišu američki mediji, samo posljednji u Lukinom višemjesečnom trudu da povrati kontrolu nad svim brendovima koji nose njegovo ime...
Vidi originalni članak

Sjajni slovenski košarkaš Luka Dončić (23) usred EuroBasketa mora rješavati i obiteljsko-pravne probleme... Kako je prvi objavio novinar Marc Stein, zvijezda Dallas Mavericksa podnijela je zahtjev uredu za patente SAD-a (USPTO) u kojem traži poništenje registracije zaštitnog znaka "LUKA DONČIĆ 7", koji je u vlasništvu njegove majke Mirjam Poterbin, potvrdili su to iz odvjetničke kuće Brown Rudnick koja zastupa košarkaša.

VIDEO: LOŠ GUBITNIK Dončić ponizio košarkaše BiH: U p... materinu, od koga gubimo

Ovaj korak je, pišu američki mediji, samo posljednji u Lukinom višemjesečnom trudu da povrati kontrolu nad svim brendovima koji nose njegovo ime. 

- Nastavljam rasti kao igrač i kao osoba, tako da mi je važno da kontroliram svoj osobni brend - rekao je Dončić za Steina

VIDEO Kako su Litavci izmlatili Luku Dončića: Vozao ih po parketu pa ga dvaput zalijepili za pod...

Početak nesuglasica u obitelji potječe iz njegove rookie sezone u NBA (18/19). Tad je majci dao suglasnost da registrira njegovo ime kao zaštitni znak za brend. U međuvremenu se očito predomislio te je prošle godine na ljeto pismeno zatražio poništenje suglasnosti koju je dao. On je želio registrirati svoje ime kao zaštitni znak, ali ga je ured za patente odbio, jer već je postojao 'LUKA DONČIĆ 7'.


UVIJEK SU ZAJEDNO Luka Dončić oduševio majku uspomenom: Sretan rođendan!

U novom zahtjevu stoji da Dončić nije povezan s tim brendom te da on ne odobrava oredstavljanje proizvoda i usluga pod tim imenom.

Prema slovenskoj javnoj evidenciji (Ajpes), ovom kompanijom trenutno zajedno upravljaju 48-godišnja Mirjam Poterbin i direktor Boris Požeg, piše N1 Slovenija.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • 08.09.2022.

    Strasno pa nisam ja napravio djecu zbog sebe da bi se imao cime igrati i od cega zivjeti nego da oni zive i "igraju" se u zivotu.Imam svoju zenicu, placu i nadam se jednog dana mirovinu,krov nad glavom meni dosta. Fakat ne kuzim to

  • 08.09.2022.

    Orošavanje vagine košta.

  • zelena mamba 07.09.2022.

    Mami je došla konkurencija . Luka sve sam vodi , jer lova je u pitanju a tu nema sentimentalnosti .

Komentiraj...
Vidi sve komentare