To je to što me zanima!

Dončić usred sezone u Hrvatskoj

Slovenac je prije samo dva dana igrao za "Team LeBron" u Salt Lake Cityju, a čini se da je odmah nakon utakmice sjeo u avion i stigao u Hrvatsku
Vidi originalni članak

U NBA ligi traje pauza zbog All Star vikenda, a u iščekivanju nastavka prvenstva Luka Dončić (23) je posjetio Krk.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zvijezda Dallas Mavericksa često provodi vruće ljetne dane na najvećem hrvatskom otoku, a ovog puta ga je posjetio usred veljače, što je i objavio na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Slovenac je prije samo dva dana igrao za "Team LeBron" u Salt Lake Cityju, a čini se da je odmah nakon utakmice sjeo u avion i stigao u Hrvatsku.

NBA ZVIJEZDA VOLI CAJKE Dončić: Koga bih volio vidjeti da nastupa u poluvremenu? Cecu! PODRHTAVANJA ĆE TRAJATI TJEDNIMA Na Krku zbog opreza otkazali nastavu, tijekom noći zabilježili su još desetak podrhtavanja

Dončić je u 50 utakmica ove sezone prosječno bilježio 33.3 poena, 8.8 skokova i 8.1 asistenciju, a nedavno su mu dolaskom Kyrie Irvinga značajno porasle šanse za osvajanjem NBA prstena.

Spomenutom dvojcu trebat će neko vrijeme za prilagodbu, a kada se kockice poslože, teksaška momčad imat će štošta za reći u doigravanju. Mavericksi su trenutačno osmi favorit za osvajanje naslova, iza Celticsa, Bucksa, Sunsa, Nuggetsa, Clippersa, 76ersa i Warriorsa.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Janka Puszta 22.02.2023.

    Ma nek samo mamu ostavi pri nama, neko bu več pripazil na nju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare