To je to što me zanima!

Donna propustila Ribakinu u oba seta: Uh, izdalo me rame...

Kazahstanka je pobijedila hrvatsku predstavnicu u osmini finala olimpijskoga teniskog turnira 7-6 (7-3), 6-4 za sat i 38 minuta igre. Donna je propustila break prednosti u oba seta
Vidi originalni članak

Olimpijska bajka završila je za Donnu Vekić u osmini finala u Tokiju. Kazahsatnka Elena Ribakina pobijedila ju je u posljednjem meču četvrtog dana teniskog turnira 7-6 (7-3), 6-4 za sat i 38 minuta igre.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osječanka je propustila vodstvo 4-3 s breakom u prvom setu. Protivnica joj je dvaput oduzela servis i povela 7-5, a sličan scenarij bio je i u drugom setu. Vekić je, naime, nakon teške muke i šest izjednačenja spasila svoj servis pa povela 2-0, no prednost je odmah izgubila.

Ribakina je kod 4-4 još jednom slomila hrvatsku tenisačicu i odservirala za plasman među osam najboljih.

- Izdalo me rame, a ne servis. Imam problema i s koljenom i ona dva maratonska meča su uzela danak, ako usporedimo brzinu mog servisa u ova dva meča i danas, razlika je velika. Ali i s tim bolnim ramenom ja sam bila blizu pobjedi. Iskoristit ću to kao pozitivnu stvar za nastavak sezone - rekla je Donna.

Dojam koji je 25-godišnja Osječanka ostavila je vrlo dobar, a detalji su presudili u dvoboju protiv 20. tenisačice svijeta 22-godišnje Ruskinje koja igra pod kazahstanskom zastavom. Ribakina će u četvrtfinalu igrati protiv Španjolke Garbine Muguruze, a za Vekić je završen debitantski nastup na olimpijskim igrama.

- Moja olimpijska priča je završila, ali već se radujem sljedećim Igrama za tri godine. Drago mi je što sam došla u Tokio, ovo je novo iskustvo, bilo mi je stalo nastupati za moju domovinu Hrvatsku, to je zbilja poseban osjećaj i jedva čekam to ponoviti - zaključila je.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • MIRCE 27.07.2021.

    posle kazu Hrvati bolji od Srbije u tenisu a oni poispadase od aucajdera hahaha

  • Andjelica 27.07.2021.

    Evo još jedna boli me ovo boli ono pa i druge boli

  • Micros 27.07.2021.

    kile i promet cuda cine. bit ce bolje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare