To je to što me zanima!

Donna skočila za čak 30 mjesta, Čilić se vratio u najboljih 30

Marin Čilić, zahvaljujući tituli u St. Peterburgu bolji je za sedam mjesta u odnosu na prošli tjedan, a Donna Vekić, koja je trijumfirala u Italiji u Courmayeuru, čak 30
Vidi originalni članak

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić napredovao je za sedam pozicija na najnovijoj ATP listi i sada je 28. igrač svijeta.

Čilić je u nedjelju osvojio turnir u Sankt Peterburgu, njegov jubilarni 20. u karijeri. Marin je tako postao tek šesti aktivni igrač koji je osvojio najmanje 20 naslova u karijeri. Prije njega to su uspjeli Roger Federer (103), Rafael Nadal (88), Novak Đoković (85), Andy Murray 46) i Juan Martin del Potro (22).

U SANKT PETERBURGU Čilić nakon velike borbe slavio protiv Fritza i osvojio naslov!

Borna Ćorić, pak, pao je za četiri pozicije na 70. mjesto. Na vrhu nije bilo promjene, Novak Đoković je začeo svoj 345. tjedan na vrhu, a ima 800 bodova više od drugoplasiranoga Rusa Danila Medvedeva. U "top 10" se po prvi puta probio Talijan Janik Sinner, koji je sada deveti.

Na WTA listi veliki skok Donne Vekić zahvaljujući tituli u Courmayeuru. Osječanka je skočila za 30 mjesta i sada je 67., mjesto ispred Ane Konjuh ozbiljno se približivši Petri Martić koja je, pak, pala za šest pozicija, na 53.

WTA COURMAYEUR Vekić osvojila 3. titulu u karijeri

Bodove za titulu u Hamburgu dobila je na svoj konto i Antonia Ružić i s 96 preskočenih pozicija stigla sve do 355.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Lok.OS 01.11.2021.

    Bravo Donna, Bravo Marine....

Komentiraj...
Vidi sve komentare