To je to što me zanima!

Donna u novom izazovu: Sada moram trenirati PlayStation...

Osječanka će biti dio teniskog društva koje će činiti 32 igračica i igrača koji će se boriti za pobjedu i nagradni fond od 150 tisuća eura, kako za muški dio turnira, tako i za ženski
Vidi originalni članak

Donna Vekić sudjelovat će u virtualnom izdanju jakog turnira u Madridu, koji će od 27. do 30. travnja okupiti ponajbolje tenisačice i tenisače u računalnoj teniskoj igri u kojoj će isprobati svoje vještine s virutalnim reketom. Igračice i igrači će, dakako, sudjelovati u igri kod kuće, poštujući sve sigurnosne mjere uslijed pandemije korona virusa.

Osječanka će biti dio teniskog društva koje će činiti 32 igračica i igrača koji će se boriti za pobjedu i nagradni fond od 150 tisuća eura, kako za muški dio turnira, tako i za ženski, koji se inače odvijaju u madridskoj Caja Magici.

VIDEO: U SLAST Donna je aktivna i u izolaciji: 'Kuhamo slatko, ali zdravo...'

Dio nagradnog fonda bit će namijenjen profesionalnim tenisačicama i tenisačima koji su zbog zastoja u kalendaru jače pogođeni razdobljem bez tenisa, s odlukom o iznosu koja će biti na pobjednicima turnira. Tu je i svota od 50 tisuća eura koja će otići u fond za borbu protiv posljedica novog korona virusa u društvenom životu.

- Ujedinjavanje teniskog svijeta na jedini način koji nam je dostupan u sadašnjim izazovnim vremenima jest fantastična inicijativa, osobito zbog toga što će turnir imati dobrotvoran cilj. Daleko sam od toga da budem profesionalac u računalnim igrama, ali dat ću sve od sebe i baš se veselim što ću vidjeti koliko mogu protiv najboljih na WTA Touru - poručila je Donna uz napomenu:

- Vrijeme je da počnem trenirati na PlayStationu.

U muškoj konkurenciji sudjelovanje su već potvrdili Rafael Nadal, Andy Murray, Dominic Thiem, Alexander Zverev, Gael Monfils, David Goffin, Kei Nishikori, Fabio Fognini, Diego Schwartzman, Karen Hačanov, John Isner, Lucas Pouille, David Ferrer, Frances Tiafoe te Stefanos Tsitsipas i Denis Shapovalov, dok će WTA dio činiti još Bianca Andreescu, Victoria Azarenka, Belinda Bencic, Kiki Bertens, Eugenie Bouchard, Sorana Cirstea, Fiona Ferro, Angelique Kerber, Madison Keys, Johanna Konta, Kristina Mladenovic, Karolina Pliskova, Carla Suárez Navarro, Elina Svitolina te Caroline Wozniacki.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ivan91zg 23.04.2020.

    Igra li čilić? Joystick bi mislio da se igea pro evolution soccer koliko bi mrnja mrežu puta zatresao...

  • eugen123 23.04.2020.

    Mogu li se prijavit?

  • 23.04.2020.

    ovo sve je priprema za 5 g mrezu i kako ce se u buducnosti igrati svi sportovi

Komentiraj...
Vidi sve komentare