Obavijesti

Sport

Komentari 25

Donna je aktivna i u izolaciji: 'Kuhamo slatko, ali zdravo...'

Donna je aktivna i u izolaciji: 'Kuhamo slatko, ali zdravo...'
1

Lijepa hrvatska tenisačica Donna Vekić odlučila je s gledateljima podijeliti svoju vještinu kuhanja. Donna vodi vlog na YouTubeu, a za vas je pripremala kruh od banane i čokolade

VIDEO

Dok traje blokada svijeta uslijed pandemije korona virusa, brojni sportaši i poznate ličnosti priliku koriste kako bi publici pokazali i neke druge vještine osim onih koje su ih proslavile.

Neki oblače i skidaju majicu dok stoje na rukama, neki tehniciraju toaletnim papirima, neki vježbaju i više nego obično, a neki pomažu unesrećenima.

Lijepa hrvatska tenisačica Donna Vekić odlučila je s gledateljima podijeliti svoju vještinu kuhanja. Donna vodi vlog na YouTubeu, a za vas je pripremala kruh od banane i čokolade.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dobro izgnječiti, promiješati, poslagati, staviti pećnicu da se grije... Nema potrebe za objašnjavanjem, Donna je sve rekla u videu koji možete pogledati u sklopu teksta.

A donosimo vam i cijeli recept. Pa, eto, narode. Navalite i u slast!

Recept i objava Donne Vekić za kruh od čokolade i banane:

"Danas u mojoj kuhinji pravimo nešto slatko ali zdravo!  Kruh s bananom i tamnom čokoladom! Pogledajte VLOG#2 na mom YT kanalu, a ovdje pratite recept!

  • 2 banane ( odstajale )
  • 3 jaja
  • 1 šalica maslaca od badema koji sam sama pripremila
  • 1 mala žlica ekstrakta od vanilije
  • 1 mala žlica sode bikarbone
  • 1/4 male žlice morske soli
  • 1/2 šalice kokosovog šećera
  • 3/4 šalice kakaa u prahu
  • 3/4 šalice nasjeckanih oraha
  • 3/4 šalice nasjeckane tamne čokolade

Zagrijte pećnicu na 160* U posudu stavite papir za pečenje i ostavite prostora neka slobodno viri van. Izgnječite dvije banane u posudi i ostavite nekoliko komada cijelih. Izmutiti jaja s maslacem od badema u smjesu. Dodajte ekstrakt vanilije , sodu bikarbonu, kakao i miješajte dok se smjesa ne ujedini.

Umiješajte u smjesu nasjeckane orahe i čokoladu, ali ostavite i dio za kraj kako biste stavili za kruh. Dodajte otopljeni maslac u smjesu. Sve dobro promiješajte i ulijte na papir za pečenje. Dodajte komade oraha i čokolade na smjesu. Pecite 50-60 min i svakako isprobajte s čačkalicom u sredini kruha kada izađe čista – kruh je gotov!

Gotov kruh ostavite da se ohladi 20-ak minuta ili jednostavno kao ja 5 min .Uživajte i dobar tek! Svakako mi javite kako vam se sviđa moj recept."

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka