To je to što me zanima!

Donna u suzama sucu: Moraš i ti platiti za greške koje radiš!

Osječanka nije bila u svome najboljem izdanju. Krajem prvog seta zatražila je medicinski time-out zbog bolova u leđima, a potom je meč prekinut zbog kiše. U nastavku su obje bile tankih živaca
Vidi originalni članak

Donna Vekić neće obraniti naslov u Nottinghamu. U polufinalu turnira u Engleskoj naša tenisačica izgubila je od domaće predstavnice Johanne Konte sa 6-2 i 6-3, koja joj je tako uzvratila za poraz u finalu prošle godine.

Osječanka nije bila u svome najboljem izdanju. Krajem prvog seta zatražila je medicinski time-out zbog bolova u leđima, a potom je meč prekinut zbog kiše. U nastavku su obje bile tankih živaca.

Donna je bila frustrirana suđenjem, bacila je reket i zbog toga dobila opomenu suca. U pauzi je oštro prigovorila čovjeku u stolici:

- Ako ja moram platiti kaznu zbog bacanja reketa, moraš i ti zbog svih pogrešaka koje radiš! - iskalila je svoje nezadovoljstvo na rubu suza. Suđenjem nije bila zadovoljna niti Britanka, koja je opomenu dobila zbog odugovlačenja:

- Tražim samo malo zdravog razuma ovdje. Odigramo najduži poen u meču, a ti meni dijeliš kaznu - rekla mu je Konta. Ipak, za razliku od Vekić, zadržala je koncentraciju i u finalu će igrati protiv Australke Ashleigh Barty.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 17.06.2018.

    Ona i decko obrnuto proporcionalni...ajde neka je u njoj malo krenulo...☺

  • 17.06.2018.

    Svi znamo da se dona bruka cim zine...a cesto zija..pa ne bih pogledao njen mec vise nema sanse..stalno neka kmecanja

Komentiraj...
Vidi sve komentare