To je to što me zanima!

Donnarumma besplatno odlazi iz Milana?! Stigla mu zamjena

Jedan od najtalentiranijih svjetskih golmana Gianluigi Donnarumma na izlaznim je vratima Milana s kojim ne želi produžiti ugovor zbog velikih zahtjeva njegova menadžera. U klub je već stigao golman Lillea
Vidi originalni članak

Nakon šest godina i 251 nastupa za seniorsku momčad Milana Gianlugi Donnarumma (22) odlazi iz "rossonera". Jedan od najboljih mladih svjetskih golmana neće produžiti ugovor koji mu istječe 30. lipnja.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ta je vijest šokirala navijače talijanskog viceprvaka jer radi se o momku koji je prošao kroz Milanovu nogometnu školu i debitirao za prvu momčad već sa 16 godina. Čini se kako je ključnu ulogu imao - Mino Raiola.

Gramzivi menadžer traži 10 milijuna eura po sezoni i dvogodišnji ugovor, dok je Milan ponudio osam uz petogodišnji ugovor. A pravi kamen spoticanja svakako je zahtjev za provizijom od 20 milijuna eura samo za potpis.

Rastanak je nakon svega, kako sad stvari stoje, neminovan, a u redu čekaju Juventus, Barcelona i PSG.

Ali Milan ne gubi vrijeme, riješio je njegovu zamjenu, Francuza Mikea Maignana (25) iz Lillea. I to za polovicu Donnarummine plaće, tri milijuna eura. Novi prvak Francuske na njemu će zaraditi 15 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • TheDrazen13 26.05.2021.

    Milan je ponudio itekako korektne uvjete, a Donnarummi da je imalo stalo do Milana, potpisao bi ugovor bez pitanja i zaplakao kao Koke kad je potpisao za Atletico. Ali ne može klub postati taoc jednog igrača i potrošiti praktički svu buduću zaradu od lige prvaka na jednog golmana i njegovog lihvarskog menadžera. U ovom trenutku je dovođenje solidnog golmana za realne novce bilo jedino logično rješenje.

  • 25.05.2021.

    raiola je jedan obicni bezkicmenjak koji unistava nogomet

  • domba18 25.05.2021.

    Sta ce Donaruma u Barceloni??

Komentiraj...
Vidi sve komentare