To je to što me zanima!

Dos Santos i Alistair Overeem žele napasti Werdumov pojas

Werdum je slavio protiv Velasqueza i postao teškaški prvak. Šansu za napad na UFC-ov kraljevski pojas traže Dos Santos, Stipe Miočić, ali i Alistair Overeem...
Vidi originalni članak

Fabricio Werdum pobijedio je prvaka Caina Velasqueza i postao apsolutni vladar UFC-ove teške kategorije. Werdum je slavio gušenjem u trećoj rundi, a već počinju priče protiv koga će prvo braniti pojas.

Junior dos Santos je službeno drugi izazivač. Jedini je borac na svijetu koji je nokautirao Werduma i Velasqueza.

- Želim napad na pojas. Werdumova pobjeda raščistila je dosta toga. Sad mogu dobiti šansu koju želim. Ako sam sljedeći, moram se boriti protiv prvaka. Werdum je bio sjajan protiv Velasqueza - rekao je Dos Santos.

Osim njega, šansu čeka i Stipe Miočić. Za razliku od Miočića, Overeem se sam gura kao sljedeći potencijalni protivnik Werduma.

- Borio sam se s Werdumom, ali mislim da Cain protiv njega nije bio pravi. Nije se borio dosta dugo. Werdum je napredovao, jednom sam ga pobijedio i mislim da mogu i opet. Gladan sam te borbe. Vidim koje su mu slabosti i siguran sam da bih razotkrio te slabosti. Dobar je, u formi je, ali ja mu vidim slabosti - rekao je Overeem.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • mile980 18.06.2015.

    mislim da bi stipe mogao dobiti priliku za napad na pojas iako je santos malo zasluzniji.a owereem ce dobiti lako moguce mirka,jer njihova borba i nije bila cista a i ne zasluzuje on nikakvu borbu za pojas.ako mirko odrzi ovu kondiciju i jos malo popravi da je nekada na borcu a ne uvjek pod njim ,moze imati prilike biti medju prvih5..

  • badr hari 17.06.2015.

    posteno bi bilo da se bori cigano

  • Borko Maestro Borkic 17.06.2015.

    Vjerovatno će Stipe dobit šansu za uzet pojas . Takav bi rasplet bio najzanimljiviji a to Dana White traži . Jer da sad ide JDS na Werduma to nebi bilo toliko atraktivno jer onda opet sljedi JDS vs Cain . Mislim može Werdum dobit JDS ali ja u to čisto sumljam . Ipak je Stipe htjeli nehtjeli amerikanac i trebao bi imat malo popusta :) . Ide prvo Stipe vs Werdum pa onda Cain vs (c)Stipe a onda JDS vs Werdum tko ce bit sljedeći izazivač velikom Hrvatu :) :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare