To je to što me zanima!

Došao iz Rome, Dinamo napušta bez ijedne minute za seniore...

Kamerunac Daniel Tueto stigao je u Dinamo iz kadeta Rome. Zabio je u Romi 21 gol u 29 utakmica, trenirao ponekad i s prvom momčadi, a Dinamo je vidio kao odskočnu dasku. Nije mogao dalje od Dinama II
Vidi originalni članak

Daniel Tueto (18) došao je u ožujku 2020. u Dinamo iz Rome posredstvom Andyja Bare. Najavljivalo se ovog kamerunskog napadača kao 'novog Danija Olma', ali nije se uspio nametnuti.

POGLEDAJTE VIDEO: Reakcija Željka Kopića na ždrijeb Europske lige

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stigao je u Dinamo s pedigreom igrača koji je u Rominim kadetskim uzrastima zabio 21 pogodak u 29 utakmica, a trenirao je povremeno i s prvom momčadi 'vučice'.

Tueto je uglavnom igrao za Dinamove juniore, a osam nastupa imao je i u 2. HNL za Dinamo II. U svega 157 minuta uspio je zabiti tek Bijelom Brdu i to je bilo nedovoljno da se zadrži u Maksimiru. Više nije igrač Dinama. 'Modre' napušta bez ijedne minute u seniorskom sastavu.

Pokazalo se da nije lako pronaći igrača Olmova renomea. U Dinamo su prošle godine stigla i talijanska braća Tonon, Alessio (18) i Matteo (16). Došli su iz velikog Milana, a Alessio je već proslijeđen u Rudeš. Matteo nastupa za Dinamove mlađe selekcije.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • nokia1 02.01.2022.

    Bolje da je igrao protiv Serifa, mozda bi i prosli dalje.

  • 01.01.2022.

    Dajte nam ga Hajduku su potrebni taki igrači.

  • Janka Puszta 01.01.2022.

    Sečam se naslova, Dinamo preotel Romi najperspektivnijeg napadača u Italiji, ubojica u 16rcu, Dinamov posel desetljeća. I niko se nije ispričal od novinara ili uprave na tim lažima. Grad Zagreb plača stadion, Mamić pere lovu, BBB na futsalu, a mladi Bosanci iz Zagreba uzdižu Mamića i HDZ u nebesa, a usput siju mržnju prema Hrvatima iz drugih dijelova države.

Komentiraj...
Vidi sve komentare