To je to što me zanima!

Došao je kraj HSV-u: Halilović se na zimu vraća u Barcelonu?

Hrvatski ofenzivac nije se uspio nametnuti ove sezone u Njemačkoj, odigrao je tek 137 minuta u šest utakmica te je odlazak jedina opcija za njega. Velika je želja Espanyola
Vidi originalni članak

Alen Halilović ovog je ljeta u HSV stigao iz Barcelone za pet milijuna eura, no već ove zime mogao bi se vratiti u Kataloniju. I to u redove gradskog rivala Espanyola.

Hrvatski ofenzivac nije se uspio nametnuti ove sezone u Njemačkoj, odigrao je tek 137 minuta u šest utakmica te je odlazak jedina opcija za njega.

Espanyol je čini se najviše zagrizao, no trenutna prepreka transferu je što moraju pričekati reorganizaciju uprave u HSV-u, pišu njemački mediji.

No, Espanyol nije jedini zainteresiran, Halilovića želi i bivši klub, Sporting iz Gijona.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Dragan-Mirolić 29.12.2016.

    decko je za HNL i nista vise,jedan HSV koji je ocajan i odigras 130min,dalje nema sta pricati...momak vrati se u HNL i izbij si iz glave da si ista osim prosjecnog igraca hrvatske lige

  • 27.12.2016.

    Za ovog dečka sam mislio da će biti igračina, ima talent, ima ono nešto, vidi se kada igra i kada se trudi, al treba mu dobar psiholog i neka 'slabija' liga, Francuska u klub tipa Tolouse, Lorient, u Belgiju, Anderlecht, Gent, Nizozemska, Twente, PSV, pa možda i u Norvešku, Dansku, oni trpe tehničare, brzance, pa i povratak u Dinamo, tu bi se preporodio, iako ne znam treba li Dinamu sad pored ovako mladog veznog reda s ogromnim potencijalom, Ćorić, Olmo, Gojak, Fiolić, Knežević, za Alena tu nema mjesta..

  • gjcezar 27.12.2016.

    Dinamov Vlasic uz iznimku da ga se prodalo na vrijeme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare