To je to što me zanima!

Došao u bolnicu zbog želuca pa doznao da ima korona virus...

Ovaj defenzivni veznjak bivšeg prvaka Francuske stigao je u bolnicu prije tri dana, nakon što se mučio s upalom želuca i neugodnim bolom u trbuhu... Na kraju je doznao kako je zapravo zaražen korona virusom
Vidi originalni članak

Situacija skorona virusom stabilizira se u svijetu, ali i dalje je rizik od zaraze vrlo visok. To je, nažalost, iskusio nogometaš Montpelliera Junior Samba (23), koji je sasvim slučajno doznao da je pozitivan na taj virus. 

Ovaj defenzivni veznjak bivšeg prvaka Francuske otišao je u bolnicu prije tri dana, nakon što se mučio s upalom želuca i neugodnim bolom u trbuhu. Hospitalizirali su ga i stavili u umjetnu komu.

Mučio se s disanjem, boljela su ga prsa, a na detaljnijim pretragama ustanovljeno je kako boluje i od Covid-19.

- Nakon probavnih i respiratornih problema jedan od naših igrača već je dva dana hospitaliziran u Montpellieru, u specijaliziranom okruženju radi stjecanja odgovarajuće njege - objavio je Montpellier.

U talijanskoj i njemačkoj ligi nekoliko je igrača zaraženo, a Samba je prvi nogometaš iz francuske lige koji je pozitivan na opaki virus koji je zahvatio više od dva i pol milijuna ljudi diljem svijeta. 

Junior je odigrao ove sezone 17 utakmica te imao po jednu asistenciju i gol. U Montpellier je stigao iz Niorta za dva milijuna eura. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 25.04.2020.

    Pa kaj nisu rekli da se korona nemoze prenositi sa covjeka na zivotinju i obrnuto? Sam pitam info radi.

  • sena2 24.04.2020.

    Naravno zbog teniskog lakta dobijes dijagnozu korone!Aj ne smarajte vise

  • 24.04.2020.

    Baš čudno. Ja sam bio uvjerenja da koronavirus u želucu bude uništen želučanom kiselinom.?🤔🙉

Komentiraj...
Vidi sve komentare