To je to što me zanima!

Dosta čudna maksimirska zima: Dinamo nizao brojne odlaske, a Perković tek 'uljepšao' mercato!

Ante Čačić nedavno je preuzeo i ulogu sportskog direktora, ali se na toj funkciji još nije iskazao. I Zagrepčani će u proljetnom dijelu sezone biti prilično slabiji nego tijekom jeseni. U svim linijama...
Vidi originalni članak

Dinamo je odradio prilično čudan zimski prijelazni rok, jedan od čudnijih u posljednjih desetak godina. Zagrepčani su ove zime dosta prodavali, ostali bez najboljeg igrača Mislava Oršića, ali i bitnih igrača za rotaciju (Lauritsen, Dilaver i Emreli). Također, u odnosu na jesenski dio sezone stanovnici Maksimira više nisu ni Štefulj ni Marin, ali oni kod Čačića nisu uživali veliko povjerenje.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • pipolino 16.02.2023.

    Sada čitam da Frigan ne ide ispod 6 milja.Tko je tu lud.Igrač ima jednu-dve sezone u HNL, a oni bi htjeli više nego je Dinamo dobio za Oršića. Nadam se da u Dinamu ima još pametnih ljudi, koji će dečka prepustiti tržištu, pa kada Rijeka za njega dobije ponudu od 2-2,5 spustiti će se na zemlju. Izgleda da svima Dinamo služi kao kasica prasica.

  • pipolino 16.02.2023.

    Ne kužim, što je autor ovih redaka htio reći. Dinamo se oslobodio igrača, koji nisu participrali u igri ni 10%. Prodao je Oršića jer je to ovaj želio, a sada se vjerojatno lupa po glavi. Koje je to igrače Dinamo trebao dovesti, kako bi zadržao titulu? Dinamu, trenutno nitko ne treba. Biti će prvaci sa barem 15 bodova ispred Hajduka. Zašto sada plaćati milijune za igrače, koji će za 4 mjeseca biti slobodni? Mislim da bi se autor ovih redaka trebao usredotočiti na stanje u njegovom Hajduku, a Dinamo pustiti na miru i ne komentirati ga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare