To je to što me zanima!

Dotaknuo dno: Paul Gascoigne potpuno gol šetao do trgovine

Prije dvije godine priveden je zbog napada na fotoreportera koji ga je uslikao u lokalnom pubu u Dorsetu gdje živi, a Paul je u pub ušao u pecaroškoj opremi noseći piletinu u rukama
Vidi originalni članak

Tužna je sudbina legendarnog engleskog veznjaka Paula Gascoignea (49). Davnih se dana odao alkoholu i uopće ne želi izaći iz te 'rupe', čak naprotiv, radi sve suprotno kako bi što jače potvrdio doticanje životnog dna.

Britanski paparazzi fotografirali su bivšeg igrača Newcastlea, Lazia, Tottenhama i Middlesbrougha kako potpuno gol, prekriven kućnim ogrtačem izlazi iz taksija te ide do trgovine. Vjerojatno mu ponestalo alkohola...

Popularni Gazza uglavnom je u sukobu sa zakonom i rijetki su njegovi trijezni dani. Sklon je tučama i svađama, stoga je nekoliko puta bio i uhićen zbog napada na fotoreportere i ljude u noćnim klubovima. 

Prema jednoj anegdoti, prije dvije godine priveden je zbog napada na fotoreportera koji ga je uslikao u lokalnom pubu u Dorsetu gdje živi, a Paul je u pub ušao u pecaroškoj opremi noseći piletinu u rukama.
 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • hosovac_1_1 13.07.2016.

    nemojte osuđivat ..imao sve i sve izgubio ali nažalost takva sudbina se može dogodit bilo kome od nas

  • Vexido 13.07.2016.

    49? izgleda kao da ima 70+ ...

  • nikluk20 13.07.2016.

    alkohol i droga čine to znate?....

Komentiraj...
Vidi sve komentare