To je to što me zanima!

Double-double Zupca za LAC, a Šamanić ubacio tricu u pobjedi

Ivica Zubac u igri je proveo 24 minute i pritom upisao 10 poena i 11 skokova, dok je Luka Šamanić dobio posljednje dvije i pol minute protiv Wizardsa i zabio jedinu tricu koju je "šutnuo"
Vidi originalni članak

 Košarkaši Los Angeles Clippersa drugi put unutar 48 sati svladali su na domaćem parketu Oklahoma City Thunder, a u pobjedi 108-100 hrvatski centar Ivica Zubac je sudjelovao s 10 koševa i 11 skokova.

Zubac je u igri proveo 24 minute te uz već spomenute statističke podatke imao još dvije blokade i jednu asistenciju.

Kawhi Leonard je bio najbolji igrač utakmice s 34 koša, devet skokova i osam asistencija. Serge Ibaka je postigao 17 poena, a Reggie Jackson 14 za pobjednike.

Shai Gilgeous-Alexander s 23 koša i George Hill s 22 poena bili su najbolji kod Thundera.

Clippersi su pobijedili u posljednjih sedam nastupa i s učinkom 13-4 vodeća su momčad Zapadne konferencije zajedno s gradski suparnicima Lakersima koji imaju isti učinak. Samo pobjedu manje ima Utah Jazz (12-4), momčad koja s osam uzastopnih pobjeda ima najduži aktivni pobjednički niz.

NBA NOĆ Zubac solidan u pobjedi LAC-a, Šamanić bez minuta za Spurse

U strijelce se sinoć upisao i Luka Šamanić koji je u dresu San Antonio Spursa dobio posljednje dvije i pol minute. Zabio je jedinu tricu koju je šutnuo, a njegova momčad je slavila 121-101 protiv Washington Wizardsa.

Bradley Beal je zabio 31 poen za Wizardse, dok su najbolji kod pobjedničke momčadi bili Patty Mills s 21 i Walker s 16 poena.

UVJERLJIVI JAZZERI I CLIPPERSI Babo raspoložen protiv Atlante, Dončić korak do 'triple doublea'

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare