To je to što me zanima!

Doveo McDonald's u Maleziju, a sad želi kupiti NK Dubrovnik

Vincent Tan, malezijski milijarder, zainteresiran je za kupnju Nogometnog kluba Dubrovnik. Tan je vlasnik Cardiff Cityja, kluba koji sljedeće sezone igra Premiership
Vidi originalni članak

Vincent Tan ulaže u NK Dubrovnik. Malezijski tajkun koji je 1985. godine doveo McDonald's u svoju zemlju, vlasnik preko 800 kompanija diljem svijeta zanima se za hrvatski sport. 

Izvjesni gospodin vlasnik je i novopečenog premierligaša Cardiff Cityja koji će sljedeće sezone prvi put igrati u elitnom razredu engleskog nogometa. 

Zašto baš NK Dubrovnik? Vincent Tan traži klub na ovim prostorima koji bi mu mogao poslužiti kao filijala za slanje igrača u Cardiff i obrnuto. Navodno planira kupiti i NK Sarajevo. A novca mu ne nedostaje.

Bilo je razmišljanja i o ulaganju u Hajduk, no od toga se odustalo jer je to malezijskom ulagaču preriskantan posao. 

Već su obavljeni razgovori s čelnim ljudima Dubrovnika, gradonačelnikom Androm Vlahušićem i ljudima iz NK Dubrovnika. Tan je stigao privatnim avionom iz Sarajeva.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Paul Pogba 16.07.2013.

    Bilo bi lijepo da najljepsi hrvatski grad dobije svoga prvoligasa, jednog dana, ali bas i ne vjerujem u ovo . . .

  • Sly_theKing 16.07.2013.

    bolje da je kupio osijek ili cibaliju ...

  • ratkapa 16.07.2013.

    Ma ne vjeruj ništa!!! Laž laž laž godine!!!!! Njega da sad pitaju je li to istina,on ne bi znao ni o čemu se radi...Pazi ti,kupit će Dubrovnik,pa krušnu ti mrvu,taj more kupit PSG i poklonit ga prijatelju za rodendan ili još jače riskantan mu ulazak u hajduk aaaaaaa živote živote

Komentiraj...
Vidi sve komentare