To je to što me zanima!

Dovršio posao: Čilić je izborio osminu finala na Wimbledonu

Lukašu Lacku ni prekid zbog kiše i mraka nije pomogao da preokrene meč trećeg kola Wimbledona protiv Marina Čilića. Prvi hrvatski reket slavio je 6-3, 6-3, 6-4
Vidi originalni članak

Svega pola sata tenisa na terenu broj 12 u All England Clubu bilo je dovoljno Marinu Čiliću da osvoji treći set protiv Slovaka Lukaša Lacka i izbori četvrto kolo najpoznatijeg teniskog turnira na svijetu, Wimbledona.

Nakon dva dana i ukupno sat i 56 minuta tenisa, prvi hrvatski reket i deveti nositelj na londonskoj travi svladao je 123. tenisača na rang-ljestvici rezultatom 6-3, 6-3, 6-4.

Meč trećeg kola dvaput je u petak prekidala kiša, potom i mrak pri Čilićevu vodstvu 2-0 u setovima i prednosti Lacka 1-0 bez breaka u trećem, a Marin u subotu nije dopustio iznenađenje. Kod 2-2 iskoristio je drugu break-loptu i vodstvo rutinski sačuvao do kraja.

Međugorčanin je na putu prema trećem uzastopnom četvrtfinalu u Wimbledonu ubacio 19 asova, imao solidnih 65 posto ubačenih prvih servisa te pogodio 44 izravna poena, čak 30 više od nedoraslog protivnika.

Čilić će u osmini finala u ponedjeljak zaigrati protiv pobjednika dvoboja između Rusa Andreja Kuznjecova i Japanca Keija Nishikorija koji je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • CelaviOsvetnik 02.07.2016.

    Izgubi nole jeli se meni cini ili se povijest ponavlja. Marine izbaci keia pa ides do kraja

  • thiemfedal 02.07.2016.

    stalno kisa, pa ne mozes u miru ni pogledat mec, malo malo pa prekid

  • Bayern 02.07.2016.

    Bravo Marine, samo tako nastavi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare