To je to što me zanima!

Doznajemo: Drama uoči izbora u Dinamu! Boysi ga prozvali, on podnio ostavku uoči skupštine

Srpski mediji pisali su kako se radi o čovjeku bliskom beogradskom Partizanu, a na to su aludirali i navijači Dinama na utakmici protiv PAOK-a uz transparent "Oroši, za koga ti navijaš?"
Vidi originalni članak

Denis Oroši neće biti član Dinamove skupštine, doznaju 24sata. Čovjek koji se nalazio na listi 35 ljudi koje je birao izvršni odbor blizak predsjedniku Mirku Barišiću povukao se zbog pritiska Bad Blue Boysa uoči nedjeljne skupštine na kojoj se bira čelni čovjek maksimirskog kluba.

Podsjetimo, Boysi su na utakmici protiv PAOK-a izvjesili transparent "Oroši, za koga ti navijaš?". Srpski mediji raspisali su se kako se radi o čovjeku koji je u mladosti navodno bio veliki navijač beogradskog Partizana, što mu nisu zaboravili navijači "modrih" iz Karlovca. U klub ga je doveo Nikola Hanžel kojega su izvrijeđali sa sjeverne tribine povicima "Je** vas Hanžel!".

Orošija će u skupštini zamijeniti Mario Marčec, a to neće biti jedina promjena među 60 skupštinara uoči dvoboja Mirka Barišića i Velimira Zajeca. Goran Babić po sili Zakona o sportu ne smije biti član skupštine, a njega će zamijeniti Zdenko Kalkan.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • strmi007 10.03.2024.

    Dinamoooooooooooooo

  • pijevac 10.03.2024.

    Barišića izbaciti iz kluba

  • keser 09.03.2024.

    Mogli su svi odjenuti crne majice i koristiti nazi izraz Deutschland Uber alles (Dinamo iznad svega) dajte malo originalnosti dečki .gomila luzera …

Komentiraj...
Vidi sve komentare