To je to što me zanima!

Doznajemo: Gorica raskinula ugovor s Dinkom Jeličićem

Jeličić je u Goricu došao u kolovozu prošle godine, a trenerske pozicije koštalo ga je devet poraza u posljednjih 13 utakmica i samo deset osvojenih bodova u drugom dijelu sezone
Vidi originalni članak

Nakon niza loših rezultata Gorica je raskinula suradnju s Dinkom Jeličićem. Doznajemo kako nakon 24 utakmice u kojima je ostvario devet pobjeda, tri remija i 12 poraza više nije trener turopoljskog prvoligaša. Jeličić je u Goricu došao u kolovozu prošle godine, a trenerske pozicije koštalo ga je osam poraza u posljednjih 9 utakmica, a u drugom dijelu HNL sezone osvojio je samo tri boda. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Posljednji poraz doživio je u nedjelju protiv Hajduka. U prošlom kolu Gorica je izgubila od Rudeša i tako postala prva momčad koju je ove sezone Rudeš ostavio bez bodova. Nije to više ni sjena momčadi iz prvog dijela sezone kada je Gorica osvojila 27 bodova u 18 utakmica. 

U prvom dijelu sezone momčad Dinka Jeličića slavila protiv Dinama i Hajduka. 

Jeličića će zamijeniti Mensur Mujdža koji će biti trener do kraja sezone, a jednako tako je Mujdža obavljao dužnost privremenog trenera i tijekom 2022. godine.

 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • kp 11.03.2024.

    Sad će ih Morinjo preuzeti i preuzeće 1 mjesto.

  • The River 11.03.2024.

    Da li banic i maloca pivaju na instagramu u cast pobjede svog ajduka?

  • The River 11.03.2024.

    Svi ti zamjeraju sto si znao kako ce maloca i banič igrati protiv svojih i opet si ih stavio.Neka si dobio otkaz kad si naivan ili si to napravio sa namjerom,onda pogotovo!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare