To je to što me zanima!

Dragi vođa "počastio" je izbornika radnim logorom

Igrači su više od šest sati morali stajati te slušati kritike državnog i vojnog vrha Sjeverne Koreje, a izbornik Kim Jong-Hun na kraju je kriv za 'kiks'
Vidi originalni članak

Svi reprezentativci, sa stručnim stožerom, pozvani su u Narodnu palaču kulture u Pyongyangu. Pred više od 400 ministara, članova partije, vojnog vrha i parlamenta, nogometaši su, s izbornikom Kim Jong-Hunom, pozvani na odgovornost zbog neuspjeha na SP-u. Više od šest sati morali su stajati i slušati kritike državne vrhuške, koja je zaključila kako su u Južnoafričkoj Republici morali - bolje.
- Moji igrači su heroji - zaključio je izbornik iako su izgubili sve tri utakmice u skupini. Brazil ih je pobijedio 2-1, Portugalci su ih deklasirali 7-0, a Obala Bjelokosti 3-0. No, čini se kako se dragi vođa Kim Jong-Il ne slaže s izbornikom... Zato je Kim Jong-Huna poslao na 'preodgoj' u jedan od mnogobrojnih radnih logora, tek toliko da shvati svoje pogreške na SP-u. Navodno su ga i izbacili iz partije, a to je možda i 'najteža' kazna za trenera, koji je tako postao žrtveno janje.
Reprezentativcima je nakon 'ribanja' pred državnim vrhom uslijedilo i 'druženje' s pukom. Susreli su se sa studentima sveučilišta u Pyongyangu, 'simboličnog' naziva 'Kim Jong-Il', te morali slušati još kritika. Studenti su ih natjerali da javno kritiziraju izbornika, ali i potaknuli da se ubuduće više posvete - samokritici!

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Hacker-ri 29.07.2010.

    Tu zemlju treba evakuitari i ostavit samo tog vucibatinu vodu, i bacit koju atomsku na cijelu drzavu, da ljudi pocnu izpocetka bez nekog \"poglavnika\" bolesnika...

  • IP95 29.07.2010.

    on je debil,ali su ovi igraci jos veci debili jer da san na njihovom mistu otisa bi ja s obitelji negdi drugo pa ti tiraj mater svoju da ti kopa u rudniku !

  • Hacker-ri 29.07.2010.

    i btw, oni neznaju drugo.. .nemaju javnu televiziju, internet kod njih ne postoji... naucite malo o toj svijetu

Komentiraj...
Vidi sve komentare