To je to što me zanima!

Drama na Poljudu: Predsjednik Huljaj grčevito traži trenera...

Predsjednik Huljaj je, nakon svega što je učinio za Kopića, njegov sastanak sa Štimcem doživio kao nož u leđa i odmah ga odlučio smijeniti krenuvši ponovno u potragu za njegovim nasljednikom
Vidi originalni članak

Iz Hajduka bi uskoro trebali i službeno objaviti kako Željko Kopić više nije trener.

Situacija se rasplela sinoć, nakon što je suočen s dokazima o sastanku s Igorom Štimcem, Kopić priznao predsjedniku Jasminu Huljaju da je sastanka bilo te kako to nije smatrao nečim posebno problematičnim.

NAVIJAČI DONIJELI DOKAZE Željku Kopiću je presudio tajni sastanak s Igorom Štimcem...

Predsjednik Huljaj je, nakon svega što je učinio za Kopića, taj njegov čin doživio kao nož u leđa i odmah ga odlučio smijeniti krenuvši ponovno u potragu za njegovim nasljednikom.

Obzirom da je već jedanput obavijestio sve s kojima je kontaktirao da je odlučio stati iza Kopića, manevarski prostor mu je poprilično sužen. Hoće li privoljeti Tudora, ako ne ostaje mu Reja kao moguće rješenje na klupi ili će se odlučiti na Oreščanina ili neko četvrto rješenje. 

Jutros na Poljudu igrači nemaju aktivnosti, za popodne je najavljen još jedan sastanak, a nakon toga i trening, no pitanje je hoće li ga voditi novi trener ili će igrače na vježbanje povesti netko iz stožera Željka Kopića.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • 06.09.2018.

    pretpostavimo da je ovo napisano u članku potpuno točno i da će se stvarno dogoditi. Što to govori o ovom predsjedniku Hajduku. Loši rezultati kluba nisu dovoljan razlog za smjenu trenera, ali sastanak trenera s nekim s kim se predsjedničko veličanstvo ne slaže je razlog za smjenu. Jad i bijeda što uradiše od nekad sjajnog kluba,

  • Birdman 06.09.2018.

    Evo tudor popljuvao jogurt u SN i njemu ce bit zabranjen ulaz na poljud i postat ce kriminalac kao i stimac

  • svi-smo-isti 06.09.2018.

    Huljaj jo poznat po tome da mjenja mišljenja, mozda vrati Kopića.

Komentiraj...
Vidi sve komentare