To je to što me zanima!

Drama na St. James parku: Tri boda 'redsima', ozljeda Salaha

Opasno je živio Liverpool u gostima kod Newcastlea, ali opet se Origi pokazao kao 'as sa klupe' i donio veliku pobjedu Kloppovoj momčadi (3-2). No, 'redsi' su ostali bez Salaha koji je uplakan iznesen na nosilima
Vidi originalni članak

Bio je 'na iglama' Jurgen Klopp, ali onda je Origi malo zasmetao Lascellesu koji je matirao svog golmana Dubravku i donio velika tri boda gostujućoj momčadi (3-2)! Liverpool je sada opet prvi (94) s dva boda prednosti i utakmicom više od Manchester Cityja (92) kolo prije kraja. 'Građani' u ponedjeljak na Etihadu igraju protiv Leicestera.

Puno su sreće imali 'redsi' koji su znali da će na St. James Parku biti sve osim lagane utakmice. U vodstvo ih je već u 13. minuti doveo Virgil van Dijk kojeg su nakon kornera zaboravili stoperi Newcastlea i on se samo 'naklonio' za 0-1. No, tad su sve bolje počele izgledati 'svrake'.

I tako je u 20. minuti Atsu nakon obrane Alexandera Arnolda zabio gol za poravnanje. Bio je to dobar trenutak za domaće, ali su trebali zabiti gol - s bijele točke. Trent Alexander Arnold je prvi udarac na crti zaustavio rukom čime je zaslužio crveni karton i penal za Newcastle, ali od toga nije bilo ništa i domaći su imali 'samo' izjednačenje.

U 28. minuti novo veselje navijača gostiju. Zaboravljen je ostao Salah koji hladno pogađa za 2-1. Poludio je tada Dubravka na svoje suigrače koji su po drugi put zaboravili na najopasnijeg igrača u tom trenutku. S prednošću Liverpoola otišlo se na odmor.

U nastavku su napadali gosti, ali svoju su priliku čekali i domaći. Igralo se na obje strane, gledatelji su imali priliku gledati odličnu utakmicu. Nakon jednog kornera lopta je stigla do Rondona koji odličnim projektilom probija Alissona za 2-2 i veselje Cityjevih navijača pred malim ekranima. 

Uveo je tada Klopp u igru Shaqirija, a u 73. minuti morao je uvesti i Origija jer je Salah ostao ležati na podu nakon jednog sudara u domaćem šesnaestercu. Plakao je Mo Salah na nosilima i tko zna koliko će 'egipatski faraon' morati odmarati nakon ove utakmice.

No, nisu očajavali 'redsi', već je Klopp sve karte bacio u napad i to mu se isplatilo. Opet je Divock Origi bio u igri kad je Lascelles u 86. minuti glavom poslao loptu u vlastitu mrežu. Nisu uspjeli domaći do kraja utakmice opasnije zaprijetiti i Liverpool je došao do vrijedna tri boda!

Sada je sve opet na Cityju koji pobijedi li u ponedjeljak Leicester kod kuće i zatim u zadnjem kolu Brighton u gostima postaje novi/stari prvak Engleske.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • 05.05.2019.

    A Lovrena ne bi spomenuli da je igrao..

  • no sleep 05.05.2019.

    Mozda dogodine

  • marKO 05.05.2019.

    suđenje ocajno

Komentiraj...
Vidi sve komentare