To je to što me zanima!

Drama na US Openu: Đoković pogodio sutkinju lopticom u glavu pa su ga diskvalificirali!

Pružena joj je medicinska pomoć i brzo se pridigla, Đoković joj se ispričao, no suci su prema pravilima i u suradnji sa supervizorom turnira dosudili diskvalifikaciju nakon nekoliko minuta vijećanja
Vidi originalni članak

Novak Đoković izbačen je s US Opena nakon što je teniskom lopticom pogodio linijsku sutkinju. Đoković je sutkinju pogodio direktno u glavu i nakon kratkog vijećanja suci su ga odlučili diskvalificirati!

POGLEDAJTE VIDEO: Mural Đokoviću kraj Sarajeva

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nevjerojatna scena dogodila se u prvom setu meča osmine finala protiv Pabla Carrena-Buste. Pri rezultatu 6-5 za Španjolca, Đoković je pomalo iznerviran bez gledanja ispucao jednu lopticu koja mu nije trebala. Problem je nastao kada je tom istom lopticom pogodio linijsku sutkinju u glavu, koja je od udarca pala na tlo!

POGLEDAJTE VIDEO: Đoković pogodio sutkinju

Pružena joj je medicinska pomoć i brzo se pridigla, Đoković joj se ispričao, no suci su prema pravilima i u suradnji sa supervizorom turnira dosudili diskvalifikaciju nakon nekoliko minuta vijećanja. Pobjedu je ni kriv ni dužan odnio Carreno-Busta.

ANKETA: Je li Đoković opravdano diskvalificiran?

Malo prije nego se dogodila ova nevjerojatna scena, Đoković je bio pao na rame i zatražio medicinsku pomoć. Meč je bio prekinut na nekoliko minuta prije nego se vratio i nastavio.

Carreno-Busta će u četvrtfinalu igrati protiv pobjednika dvoboja Denis Šapovalov - David Goffin.

Idi na 24sata

Komentari 260

  • apolitični 11.09.2020.

    crvene kartone podijeliti svim sucima delegatima i gledaocima jer su prihvatili takvu krađu.

  • hahaaaa 07.09.2020.

    Kao da je projekti pogodio. Ovo nije namjerno, al mi sad žao što je nije jače pogodio

  • Cobra_57 07.09.2020.

    Trn im je u oku jer je stalno na tronu jedva čekaju ovakve poteze,nije ugodno dobit lopticu u glavu ali mislim da to nije bilo toliko opasno. Ipak je on šampion i prema njemu su se ponijeli totalno nekorektno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare