To je to što me zanima!

Drama NBA zvijezde: Majka ima virus, raspada se sve više

Liječnici su prognozirali da će se brzo oporaviti, ali stanje njezinih pluća se odjednom pogoršalo. Zbog toga su je stavili na ventilator kako bi uopće mogla disati, rekao je Karl Anthony Towns...
Vidi originalni članak

SAD je jedna od država u kojoj je broj zaraženih korona virusom naglo porastao. U svega tri dana ta brojka popela se na 55.000 i predsjednik Donald Trump ozbiljno razmišlja o uvođenju državne karantene.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nekoliko NBA igrača bilo je pozitivno na ovaj virus, poput Rudyja Goberta, Kevina Duranta, Donovana Mitchella, ali nitko od njih nije imao niti simptome. Nažalost, majka Karla Anthonyja Townsa (24), Jacqueline Cruz, vodi veliku borbu s ovim virusom i trenutačno se nalazi u induciranoj komi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sharing my story in the hopes that everyone stays at home! We need more equipment and we need to help those medical personnel on the front lines. Thank you to the medical staff who are helping my mom. You are all the true heroes! Praying for all of us at this difficult time.

Objavu dijeli Karl-Anthony Towns (@karltowns)

Košarkaš Minnesote nije zaražen virusom, ali jesu njegovi roditelji. Ova situacija ga je jako pogodila, a o svemu se otvorio na Instagramu.

- Moji roditelji nisu se osjećali baš najbolje prošli tjedan pa sam ih rekao da se otiđu testirati na korona virus. Bili su kod liječnika, ali mamino stanje nije se mijenjalo. Bilo je sve gore i gore, stanje joj se stalno pogoršavalo - rekao je Towns.

Njegov otac brzo se oporavio, napustio bolnicu i otišao u kućnu karantenu, ali stanje njegove majke nije se mijenjalo.

- Temperatura joj nije padala, pogoršao joj se kašalj i stanje s plućima, raspadala se sve više iz dana u dan. Jednog dana činilo se da je krenulo nabolje, bila je dobro raspoložena i razgovarali smo, ali odjedanput se stanje naglo pogoršalo, mučila se s disanjem... Pokušavao sam je ohrabriti, biti pozitivan, govorio sam joj svakog dana koliko je volim, a ona je meni govorila stvari koje ne želim čuti. Ne mogu opisati koliko je teško mojoj obitelji. Liječnici su prognozirali da će se brzo oporaviti, ali stanje njezinih pluća se odjednom pogoršalo. Zbog toga su je stavili na ventilator kako bi uopće mogla disati - kazao je košarkaš Timberwolvesa.

Nažalost, stanje je i dalje nepromijenjeno, a Towns je poručio svima da jako ozbiljno shvate ovaj virus.

- Moram biti snažan za sve u obitelji. Napravio sam ovaj video da ljudi shvate ozbiljnost ove bolesti. Molim vas da zaštitite svoje obitelji, prijatelje, sebe. Distancirajte se jedni od drugih. Nemojte ići na mjesta gdje je puno ljudi, ova bolest je smrtonosna - zaključio je najbolji 'rookie' 2016. godine...

Idi na 24sata

Komentari 1

  • BarneyStinsonNPH 25.03.2020.

    Nisam znao da ventilator pomaze u takvim slucajevima

Komentiraj...
Vidi sve komentare