To je to što me zanima!

Drama u Bayernu: Salihamidžić i Kahn ekspresno dobili otkaz!

Slavila se dramatično osvojena titula, a nekoliko trenutaka kasnije vodstvo Bayerna povuklo je potez. Legende Bavaraca Oliver Kahn i Hasan Salihamidžić više nisu generalni i sportski direktori
Vidi originalni članak

Nogometaši Bayerna osvojili su 11. uzastopnu titulu prvaka Njemačke nakon infarktne završnice Bundeslige. Borussia Dortmund odigrala je 2-2, Bavarci su slavili kod Kolna 2-1 pogotkom Jamala Musiale u 89. minuti i unatoč činjenici da su 'žuto-crni' imali sve u svojim rukama, Bayern je opet prvak.

Novi naslov burno je na tribinama proslavio sportski direktor Hasan Salihamidžić, no samo nekoliko trenutaka nakon velikog slavlja uslijedio je hladan tuš.

DORTMUND TUGUJE FOTO Pogledajte vrtlog emocija na Westfalenu i Allianz Areni: Titula se selila, Bavarci slave...

Kako javlja Bild, Salihamidžić je, kao i generalni direktor Oliver Kahn koji je za odluku vodstva znao i ranije pa u Köln ni nije doputovao, dobio otkaz na licu mjesta.

Novi generalni direktor Bayerna bit će Jan-Christian Dreesen, a u Münchenu će se ubrzo održati sastanak na kojem će biti potvrđene velike promjene.

Bayern se tako riješio dviju legendi, a vrijeme će pokazati je li ovo bio pravi potez u pravo vrijeme.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • RoyBean 28.05.2023.

    Napokon su maknuli ta dva kancerogena pacijenta koji su sijali mržnju i nestručnost

  • NIKE 28.05.2023.

    Hvala Kahnu i Hamidžiću što su nam barem priuštili zanimljivu Bundesligu u zadnjih 10 g..

  • gong3plus 28.05.2023.

    Bayern je baš čudovište,iz ovih otkaza se vidi da oni ne podnose strepiti za titulu do zadnje sekunde već žele titulu deset kola prije kraja.Jedanaest titula u nizu jasno govori da su oni progutali tu ligu,kamo sreće da ih izbace,pa da ta liga opet prodiše.

Komentiraj...
Vidi sve komentare