To je to što me zanima!

Drama u Dinamu: Članovi IO-a tražili izvanrednu sjednicu, Vlatka Peras i Barišić su odbili!

Poraz od Lokomotive upalio je alarme, a Brekalov potpis za Hajduk prelio je čašu pa su zastupnici navijača uputili zahtjev za izvanrednom sjednicom
Vidi originalni članak

Kako 24sata neslužbeno doznaje iz Maksimirske 128, uoči Dinamove utakmice u Puli trajala je mala drama u vrhu kluba. 

Naime, dvojica članova izvršnog odbora Dinama, koji su izravni predstavnici navijača, Ivan Nauković i Dubravko Skender, tražili su sazivanje izvanredne sjednice IO-a zbog svih posljednjih događaja u Dinamu.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Konkretno, tražili su odgovore na neka pitanja. Ista ona koja posljednjih dana postavljaju navijači Dinama diljem svijeta. Od toga zašto je momčad u porazu od Lokomotive izgledala tako beskrvno i neuigrano, preko teme koja već dugo 'škaklja' zašto klub - dok traje zimski prijelazni rok, a momčad bodovno zaostaje za konkurentima - nema sportskog direktora, do posljednjeg povoda za krizni sastanak i transfera Josipa Brekala. Koji se nudio Dinamu, čekao u zračnoj luci let za Zagreb, njegov ga je klub izigrao pa je Brekalo pojačao najvećeg rivala Hajduk.

Teme s kojima bi se čelnici suočili bile bi i financijsko stanje kluba i ostale aktualije. No, predsjednik Mirko Barišić i uprava na čelu s Vlatkom Peras ne da su odbili takav zahtjev članova svoje vlade, nego se uopće nisu oglasili na taj zahtjev!

Doznajemo da su jedini koji su podržali zahtjev bili Dragutin Kamenski, koji se spominje kao kandidat za novog predsjednika kluba, te Vladimir Gašparović. 

Trener Sergej Jakirović Pulu je 'preživio', a ovaj zahtjev dijela izvršnog odbora 'preživio' je i Barišić. No pitanja su ostala u zraku. 

Niti Nauković niti Skender nisu nam htjeli komentirati ovu temu jer žele takva pitanja rješavati unutar kluba, a ne preko medija.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • mislim 29.01.2024.

    Neznam zašto se svi novinari brinu o Dinamu a navijaju za Hajduk pustite Dinamo on će se sam oporavit brinite o ovom što nikako i uz svu pomoć nemože do pvog mjesta samo ponovo pogledajte jučerašnju utakmicu i sve će vam biti jasno sve smišljeno i eto propade jer nisi na nivou koji treba da budeš ima boljih

  • gojko ercegovac 29.01.2024.

    Jedan senilan druga tuka

  • Lochatelli 29.01.2024.

    Mamic koliku god prevaru da je napravio ili nije napravio, ne ulazim u to, ali dok je bilo njega bilo je i rezultata sto jest jest

Komentiraj...
Vidi sve komentare