To je to što me zanima!

Drama u Estoniji: Hrvatice su ispale od Britanki u Fed Cupu

Hrvatska ženska teniska reprezentacija nije izborila doigravanje za Svjetsku skupinu II Fed Cupa. U odlučujućem meču doigravanja Prve skupine Euroafričke zone Britanke su slavile s ukupnih 2-1
Vidi originalni članak

Hrvatska ženska teniska reprezentacija nije uspjela izboriti doigravanje za Svjetsku skupinu II Fed Cupa. U doigravanju Prve skupine Euroafričke zone selekcija Velike Britanije bila je bolja 2-1.

Odlučujući bod Britankama donijele su Johanna Konta i Laura Robson svladavši hrvatsku kombinaciju Ana Konjuh/Darija Jurak nakon dva sata i 26 minuta igre 4-6, 6-4, 6-3.

Bio je to meč pun preokreta s čak 26 break-lopti, od kojih su Hrvatice iskoristile pet i imale vodstvo u odlučujućem setu. Britanke su slomile naše tenisačice šest puta.

Hrvaticama je jedini bod donijela naša prvopostavljena igračica Ana Konjuh priredivši iznenađenje protiv desete tenisačice svijeta Johanne Konte. Dubrovkinja je slavila 6-4, 6-3 za 57 minuta igre nadoknadivši po break zaostatka u oba seta.

U prvom meču dana na tvrdoj podlozi u estonskom glavnom gradu Tallinnu Osječanka Donna Vekić izgubila je od Heather Watson 6-2, 6-4.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • hbcro7 11.02.2017.

    Šteta za cure- u svakom slučaju super je vidjeti da je Ana pobijedila Kontu koja je top 10 u svijetu, a po bodovima osvojenim ove godine-broj 3.

  • silaaa 11.02.2017.

    Jucer glatko izgubi od babos a danas dobije kontu koja je odlicna igracica

Komentiraj...
Vidi sve komentare