To je to što me zanima!

Drama u finalu Europske lige: Nogometaš je pao u nesvijest

Matheus je pred kraj susreta protiv Seville u Varšavi bio u duelu s Tramoulinasom. Nedugo nakon toga došao je do jednog svog suigrača i srušio se. Nastala je panika
Vidi originalni članak

Stadion u Varšavi je utihnuo. Nekoliko minuta trajao je muk. Oko veznjaka Dnjipra okupili su se liječnici. Već iz prve bilo je jasno da se radi o ozbiljnom slučaju. 

Uskoro se stadionom prolomio pljesak. Matheus će biti dobro.

- Koliko znam, on je OK. Puno je pretrčao na utakmici i možda se radi o iscrpljenosti. Ali s njim je sad sve u redu - rekao je trener Dnjipra Myron Markevych o dramatičnom trenutku u finalu Europske lige u kojem je Sevilla dobila Dnjipro 3-2.

Nogometaš Dnjipra Matheus srušio se pred kraj utakmice protiv Seville. Brazilac je nedugo prije toga bio u duelu s Tremoulinasom i čini se kako je dobio udarac u glavu. Došao je do suigrača, a onda se samo srušio na travu.

Sevilla je vodila 3-2, a trener Dnjipra, za koji je Nikola Kalinić zabio gol u porazu svoje momčadi, već je obavio sve zamjene pa je ukrajinski klub do kraja igrao s igračem manje. No ono što je najbitnije, Matheus je dobro, a prema prvim informacijama, srušio se zbog posljedica udarca u glavu pretrpjevši potres mozga. 

REUTERS/PIXSELL
Idi na 24sata

Komentari 20

  • novinar24hr 28.05.2015.

    Hvala Bogu, brz oporavak

  • mesuney 28.05.2015.

    pokazao je poslje reziser situaciju u kojoj je imao sudar glavom sa igracem seville, pretpostavljam da je od toga pao u nesvjest, ne mora se odma nakon sudara glavom desiti da se padne u nesvjest

  • bubleha 28.05.2015.

    Samo da Bog da da se oporavi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare