To je to što me zanima!

Drama u Španjolskoj: Srpski je golman spašavao protivnika...

Dok je Angel nepomično ležao, Dmitrović je skinuo rukavice i izvadio mu jezik kako bi spriječio gušenje. Tako je uštedio vrijeme liječnicima koji su brzo stigli na mjesto nesreće
Vidi originalni članak

Nemile scene viđene su na utakmici Eibara i Getafea u 50. minuti. Srpski golman Marko Dmitrović je u pokušaju da dođe do lopte nenamjerno laktom nokautirao Angela Rodrigueza.

Napadač Getafea pao je na travnjak i ostao bez svijesti, a prvi u pomoć mu je pritrčao srpski reprezentativac.

Dok je Angel nepomično ležao, Dmitrović je skinuo rukavice i izvadio mu jezik kako bi spriječio gušenje. Tako je uštedio vrijeme liječnicima koji su brzo stigli na mjesto nesreće. 

Rodriguez je prošao bez ikakvih posljedica pa je nastavio utakmicu, a golom Olivere iz 23. minute gosti iz predgrađa Madrida odnijeli su sva tri boda.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • mile980 21.04.2018.

    A zakon pise ako ke igrac imao ozlijedu i slicno da je vio van svijesti mora izaci iz igre i nesmje nastaviti utakmicu.o tome je pisano u zadnjem slucaju kad je igrac nastavio zatim umro.eto vidimo da se nadtavljaju biznisi dok zivot igraca nevrijedi nista

  • Gilly 21.04.2018.

    Mr.perfectet valjda je golman vidio da mu treba izvadit jezik,posto je bio pored njega,sigurno mu nije bez razloga vadio jezik i spasavo zivot.

  • plutarh 21.04.2018.

    a moja žena je tak lajava ....da mi ne pada na pamet da joj vadim jezik

Komentiraj...
Vidi sve komentare