To je to što me zanima!

Bahrein bez iznenađenja: Egipat slavio i uvjerljivo drži vrh grupe

O ovoj utakmici ovisio je i plasman Hrvatske u četvrtfinale. U prvom poluvremenu bilo je jako napeto i Egipat je imao tek neznatnu prednost. No, u nastavku je pojačao. Sada nam samo luda teorija donosi prolaz
Vidi originalni članak

Neporaženi Egipat, protiv kojeg je u prvome kolu kiksala Hrvatska, pobijedio je Bahrein 26-22 i 'kauboji' su sada praktički ostali bez četvrtfinala Svjetskog prvenstva dok su ga Egipćani osigurali.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bahrein se dobro držao u prvom poluvremenu, na trenutke bio i bolji od Egipćana, no pred kraj prvog dijela je popustio i Egipat se neznatno odvojio (13-9).

U nastavku potpuno druga priča. Egipat je krenuo odlično, u jednom trenutku izgradio i plus sedam te prednost do kraja nije ispustio.

Egipćane je s pet pogodaka predvodio El Deraa dok je kod Bahreina najefikasniji sa šest golova bio Merza. Golman Egipta Karim Henway imao je čak 16 obrana.

Hrvatskoj je nakon remija s Danskom za plasman u četvrtfinale trebao poraz Egipta u obje utakmice. Sada nam igra samo poraz Danske u ponedjeljak protiv Egipta jer teško je za očekivati da će Danci izgubiti od SAD-a.

U tom slučaju, Hrvatska bi morala pobijediti i Belgiju i Bahrein te eventualnom boljom gol razlikom od Danaca izboriti prolaz u četvrtfinale. Tu ne stojimo najbolje jer za Dancima zaostajemo 21 gol.

Rezultat: Bahrein - Egipat 22-26

  • KRAJ! Bahrein ipak nije mogao do iznenađenja. Egipćani su slavili 26-22.
  • Vraća se Bahrein! Dva brza gola četiri minute prije kraja i evo ih na samo minus tri!
  • Alzaimoor je smanjio prednost Egipćana, no brzo je zabio Mesilhy.
  • Egipćani su uhvatili ritam, izgradili prednost i sada ga održavaju. Bahrein pokušava, no ne pronalazi način kako smanjiti zaostatak.
  • Sanad je s dva brza gola povećao prednost Egipta, koji se odvojio na velikih plus sedam.
  • U drugo poluvrijeme ušlo se gol za gol. Kod Bahreina su precizni bili Alsayyad i Mohamed dok su kod Egipta zabili Moamen i Elderaa. Egipat i dalje drži prednost od četiri gola.
  • Rezultat na poluvremenu bio je 13-9 za Egipat. Egipćani su se neznatno odvojili tek na samom kraju. Do tada je bilo vrlo napeto i igrao se egal.
Idi na 24sata

Komentari 16

  • MatijaKezele 21.01.2023.

    Samo lud čovjek je mogo očekivati senzaciju

  • generacija57 21.01.2023.

    Jedino da dođu svemirci

  • di stefano 21.01.2023.

    5 kof na nizozemce,,msm da je to zicer

Komentiraj...
Vidi sve komentare