To je to što me zanima!

Drama u Tuzli: Golmana spasili na terenu, ničega se ne sjeća

Igrač Sarajeva koljenom je zakačio golmana Tuzle Nevresa Fejzića, koji je ostao bez svijesti. Odmah su pritrčali igrači, okrenuli ga na bok i izvadili mu jezik. Odvezen je u bolnicu, gdje je ustanovljen težak potres mozga
Vidi originalni članak

Krste Velkoski izašao je sam na golmana, zabio je gol, a kad je htio preskočiti golmana Tuzle Nevresa Fejzića, nehotice ga je zakačio koljenom u glavu. I dok su igrači Sarajeva slavili gol, Fejzić je nepomičan ležao na travnjaku. U prvih nekoliko sekundi nitko nije reagirao, vjerojatno su mislili da mu nije ništa, no kad su shvatili da se ne pomiče svi su pritrčali.

Odmah su ga okrenuli na bok, a tada su pritrčali i liječnici te mu izvadili jezik. Stigla su i kola hitne pomoći i Fejzić je odmah prevezen u bolnicu u Tuzli, gdje je ustanovljen potres mozga. Na putu je bila prava drama jer je nekoliko puta gubio svijest.

- Fejzić je ostao u bolnici. Srećom, nema izlijeva krvi u mozak, no imao je težak potres mozga. Morao je ostati u u bolnici, a s njim je i naš doktor - rekao je trener Tuzle Slobodan Starčević.

Prema informacijama iz bolnice Fejzić se ničega ne sjeća, niti da je igrao utakmicu, niti da je primio gol, niti da je dobio udarac. Posljednje čega se sjeća su trenuci iz prethodnog dana, iz petka. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • mrTrobec 24.02.2019.

    Takav je i naš Modrić,ne sića se

  • mrTrobec 24.02.2019.

    Bosanac

  • Prevaratska Republika 23.02.2019.

    jel to iz tekme tuzla city? ee bosna ima nk city

Komentiraj...
Vidi sve komentare