To je to što me zanima!

Dramatična bitka za ulazak u HNL: Šibenčani su slavili i nastavili lov za Zrinskim...

Šibenik je pobijedio BSK iz Bijelog Brda 3-1 golovima Kolege, Majića i Delića. Bila je to i repriza prošlogodišnjeg četvrtfinala Kupa
Vidi originalni članak

Rudeš je i službeno izletio iz HNL-a nakon poraza od Slaven Belupa, ali još smo daleko od rješenja tko će ga u novoj sezoni zamijeniti u elitnom društvu hrvatskog nogometa. Veliku borbu za ulazak u prvu ligu vode Zrinski iz Jurjevca i Šibenik.

Još sedam kola ostalo je do kraja sezone, Zrinski je u subotu slavio kod Orijenta 1-0, a Šibenčani su dan kasnije nastavili lov za slavonskim klubom. Momčad Marija Carevića pobijedila je u Bijelom Brdu BSK 3-1 i smanjila zaostatak na dva boda.

Gosti su poveli preko Kolege u trećoj minuti, a Majić je pola sata kasnije povisio na 2-0 iz jedanaesterca. Domaćinima, koji se bore za ostanak u ligi, nadu u povratak dao je Dobrijević u 41. minuti, no Šibenčani su uspjeli odolijeti napadima BSK-a pa u samoj završnici preko bivšeg hajdukovca Ivana Delića potvrdili pobjedu. 

U 27. kolu Šibenik će u subotu od 17 sati dočekati Solin, dok će Zrinski dan ranije u 17 sati ugostiti BSK. Ako se nitko ne uspije odvojiti do kraja sezone, ova dva kluba će u posljednjem kolu međusobnim okršajem u Gradskom vrtu odlučivati o putniku u prvu HNL.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Njofra27 14.04.2024.

    Svaka cast Šibeniku na pobjedi ali sudac je u nekoliko navrata tesko pokrao BSK

  • PlaviKAJ 14.04.2024.

    Ajmooo dragi Funcuti! Čekamo vas! 💙

  • Lola Slavonska 14.04.2024.

    Šibenik ljepše lice Dalmacije 💪💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare