To je to što me zanima!

Drastično kaznili Bocu Juniors zbog bacanja suzavca na River

Zbog sramotnog čina jednog huligana iz redova Boce Juniors u utakmici s Riverom, CONMEBOL joj je zabranio dolazak navijača na osam utakmica, a i platit će kaznu
Vidi originalni članak

Nesvakidašnji incident u Argentini zbog kojeg je prekinut "Superclásico" , utakmica između Boce Juniorsa i River Platea, skupo je koštao čelnike Boce.

Južnoamerički nogometni savez odrezao im je kaznu od četiri domaće utakmice u kontinentalnim natjecanjima pred praznim tribinama , zabrane odlaska navijača na gostovanja četiri utakmice te novčano, sa 170.000 eura (oko 1,27 milijuna kuna).

Na poluvremenu uzvratne utakmice osmine finala Cope Libertadores na Bomboneri jedan je huligan iz domaćih redova bacio suzavac , mješavinu ljutih feferona, crvene paprike i kiseline, u balon iz kojega su izlazili gostujući nogometaši.

Leonardo Ponzio i Funes Mori zadobili su opekline prvog stupnja, a sudac je tek nakon sat vremena odlučio da se utakmica neće nastaviti. Logično, Riveru je dodijeljena rezultatom 3-0 bez borbe te s ukupnih 4-0 ide u četvrtfinale.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • AntiMamic1 17.05.2015.

    welcome to La Bombonera,wlcome to superclasico.Veliki sam fanatik Boce i naravno ovo se nije trebalo dogodit doticni koji je bacio suzavac je priveden,inace zbog ovakih scena na superclasicu nisu dopusteni gostujuci navijaci....a to se događa na svakoj tekmi u Argentini neznam dali ste znali ali inace izmjereno je 3.9 po rihteru podrhtavanja od skakanja po tribinama ovo je La Bombonera ovdje je pakao isto kao i na Monumentalu (riverov stadion) mrznja između ta dva kluba je nenormalna zbog povijesti i onda dođem i vidim da odma pisu neupuceni kako su ovo huligani bla bla ljudi moji u Argentini je sve skoro dozvoljeno baklje su tamo pod normalno pa cak i suzavci ako se ne bacaju na igrace nazalost jedna je doletjela,gledao sam utakmicu kao i prethodne dvije,inace o superclasicu ili copa libertadores se nista ne pise a inace ovo je bila 3. utakmica u 12 dana ova dva kluba,boca je vodeca u ligi nazalost propala je sansa za trostrukom krunom ali iduce je nasa vamosssssssssssss

  • strmi007 17.05.2015.

    ovi su gori nego naši huligani

  • zajebananko 17.05.2015.

    potpec..po govoru vidim da si dalmatinac..."tribalo" bi prvo na svom pragu pocistit pa onda druge komentirat...

Komentiraj...
Vidi sve komentare