To je to što me zanima!

Dražen Ladić ogorčen je zbog otkaza: Neću im to oprostiti!

Ladića su optužili su da je lažirao policu osiguranja nakon prometne nesreće početkom rujna prošle godine. Za Sportske novosti je rekao kako su ga oblatili
Vidi originalni članak

Sada već bivši izbornik mlade nogometne reprezentacije falsificirao je policu osiguranja nakon prometne nesreće i dobio otkaz. Za Sportske novosti kazao je kako ga je takvo ružno objašnjenje njegova odlaska duboko pogodilo, a ljudima u Savezu to će zamjerati do kraja života. Ladić odgovorno tvrdi da to nije bio slučaj jer policu izdaje Croatia osiguranje. Popljuvali su ga i oblatili, a zatim i smijenili, ali za sada ne zna stoji li iza otkaza Zdravko Mamić ili netko drugi. 

Ladiću je prije dva mjeseca potvrđen novi mandat, i po svemu sudeći HNS je bio zadovoljan njegovim radom. Svi su ga hvalili, a Ladić sada uviđa da je sve to možda bilo iz kurtoazije. Vjeruje kako je doprinio rastu mlade reprezentacije i dobroj atmosferi. Da nije bilo Španjolske, vjerojatno bi bili na Europskom prvenstvu.

Izvorni članak pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Zagorska Sela_1 21.02.2011.

    žao mi je...:(

  • amadeus 01.02.2011.

    moja ladicu koga farbaš,a dali mu da vodi izgradnju golf terena u istri,koga hebete pa zna se za koga ti igras ne mores nikako lošije proc kad si bia odan pesek!

  • gospodar svemira 01.02.2011.

    TRENER MLADIH: NIKO KOVAČ PREDSJEDNIK HNS: ZVONE BOBAN TRENER REPREZENTACIJE: SLAVEN BILIĆ

Komentiraj...
Vidi sve komentare