To je to što me zanima!

Drmić ostao na klupi pa zabio dva gola čim je ušao: Nije lijepo kad gledaš. Moramo puno bolje

Bili smo neozbiljni, nismo bili koncentrirani. Takve greške se ne smije dešavati. Oni su nas odmah kaznili. Kasnije moram pohvaliti cijelu momčad, mislim da smo zasluženo slavili na kraju, kazao je Drmić
Vidi originalni članak

Drago mi je, naravno, ali mi je još draže što sam pomogao momčadi i to je danas bilo najvažnije, rekao je Josip Drmić nakon što je s dva gola u prvoj prvenstvenoj utakmici u dresu Dinama pomogao svojoj momčadi da na otvaranju 32. sezone HNL-a slavi protiv Lokomotive (3-2).

Nije bio u prvih 11, ali kad  je Ante Čačić vidio da je vrag odnio šalu (25. minuta, op.a.) ubacio ga je umjesto Petra Bočkaja koji se danas 'nije pojavio' na utakmici.

KOMENTAR Čačić kao mačka s devet života: Sjajni Drmić i Menalo ispravili katastrofalne pogreške obrane

- Tri boda su bila važna. Krenuli smo dobro, nismo iskoristili šansu. Bili smo neozbiljni, nismo bili koncentrirani. Takve greške se ne smije dešavati. Oni su nas odmah kaznili. Kasnije moram pohvaliti cijelu momčad, mislim da smo zasluženo slavili na kraju - kazao je novi napadač 'modrih'.

Kao da ga je naljutilo to što ga je Čačić ostavio na klupi... Zabio je samo minutu nakon što je ušao, u sljedećem napadu promašio veliku priliku, a onda utrpao i drugi.

- Svaki igrač želi igrati i biti na terenu. Nije ti lijepo kad sjediš na klupi i gledaš. Zato daješ sve od sebe kad dođeš na teren. Svi koji su ušli napravili su odličan posao.

DINAMO OKRENUO LOKOMOTIVU Čačić: Još nismo u petoj brzini. Skupo će ovo koštati u Europi...

Veliki preokret?

- To je jako važno, taj karakter, ali mi to moramo na drugi način. Moramo bit bolji, nedozvoljavati stalno situacije da se stalno vraćamo. Moramo igrati našu igru da ne moramo bez potrebe trošiti dodatnu energiju.

Drmić je svojim golovima 'oživio' Dinamo, ali junak pobjede 'modrih' na koncu je ipak Luka Menalo, koji je ušao za posljednjih 10-ak minuta i riješio utakmicu. Uoči pogotka, promašio je dobru priliku, ali to ga nije pokolebalo...

- Bila je šansa, udarac za strane i centaršut koji sam promašio glavom. Bio sam jako ljut zbog toga, ali na kraju se vratilo sve. Jako smo sretni, pokazali smo karakter, duh svlačionice. Da se razumijemo, nismo ni mislili da će biti lagano, ali su nas ipak malo iznenadili i zabili nam ta tri gola, od kojih je jedan potpuno poništen opravdano. Na kraju smo se uspjeli vratiti, svaka čast dečkima - rekao je Menalo pa zaključio:

LOKOSI PROSULI 2-0 Čabraja: Poništeni gol i crveni? Ha, to možda nije trebalo suditi

- Vratilo mi se. Uspio sam zabiti. Jako mi je drago. Mislim da mogu usporedit ovu utakmicu s onom prošle sezone, samo što smo se ovog puta uspjeli vratiti i pobijediti.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • stipe stipić 16.07.2022.

    trener čabraja prodao klasični blok s futsala,no poništen gol

  • Ri-Fiume< 16.07.2022.

    ....Drmić je za našu ligu top igrač.....ustalo to je pokazao kod nas u Rijeci,,,,ali za razliku od gavrana siguran sam kad budu igrali Rijeka i Dinamo.....i ako Drmić da gol......neće ga slaviti kao ono ćesme od gavrana.......

  • bosanac1990 16.07.2022.

    odlican igrac jos samo malo glavu da sredi i top👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare