To je to što me zanima!

Drmić: Vidi se koliko ovo znači cijelom gradu. Imao sam težak put, a ovo mi je šlag na torti...

Bacali smo se na glavu, trčali i zasluženo prošli dalje, rekao je Luka Ivanušec, koji nije imao posebnih želja u ždrijebu
Vidi originalni članak

Josip Drmić golom i asistencijom sredio je Bodo/Glimt u završnici drugog produžetka i odveo Dinamo u grupnu fazu Lige prvaka.

- Svi su utjecali na ovaj rezultat, svi su odigrali na pravi način, bili fokusirani, odradili smo to, a poslije su igrale emocije na terenu i van njega, i cijelom gradu. Ovo puno znači - kazao je Drmić za Arenasport.

Kako su mu se činili Norvežani?

- Vidjelo se u prvoj utakmici da su stabilni, imaju igru, imaju rješenja za svaku situaciju. Dobro smo ih upoznali u prvoj utakmici, krenuli s dva gola. Poslije se zadovoljiš, a pokazalo se da je 2-0 najgori rezultat u nogometu. Dobro je da imamo širinu na klupi, ušli su pravi igrači s pravom energijom, okrenuli smo i pobijedili.

Opet će čuti himnu Lige prvaka.

- Ne sjećam se kad sam je slušao zadnji put. Baš sam bio emotivan, imao sam težak put, a sad to dođe kao šlag na torti. Stvarno se radujem zbog momčadi i obitelji što su vjerovali i mene. Mislim da sam na pravom putu - zaključio je napadač "modrih".

Njegov kolega Mislav Oršić otvorio je utakmicu jednim od najbržih golova Dinama u Ligi prvaka.

- Netko može nazvati padom u igri, ali igrali smo jako dobro u prvom poluvremenu. Znali smo da jako dobro drže posjed, da stoperi jako dobro igraju i da ih je teško napasti ako se ne otvore. Znali smo da ćemo morati trčati bez lopte i braniti se, ali i da će doći šansa, što se dogodilo u produžetku.

Produžeci?

- Ne može se to opisati riječima. Trudili smo se cijelu utakmicu bez lopte, branili se i kad se otvori iz kontre, nema boljeg osjećaja.

Jubilej i 201. utakmica?

- Imam ugovor još četiri godine i to je to. Uživam ovdje, igrat ćemo opet Ligu prvaka. Veselim se, puno ljudi dolazi i nadam se da će uživati ovdje. Ždrijeb? Nisam još vidio tko je prošao, dobro ćemo se pripremiti za svakoga.

Luka Ivanušec svjestan je da su nijanse odlučivale.

- Teška utakmica, baš su tehnički jako dobra ekipa, ne boje se igrati. Bilo je teško pokrivati, prepustili smo im posjed nakon prvog dijela, bacali smo se na glavu, trčali i zasluženo prošli dalje - kazao je veznjak Dinama.

- Jednostavno oni su jako dobra ekipa, uvijek traže zadnjeg veznog, ako ga ne nađu, stoper ulazi. Morali smo se povući, dogodilo se to taktički - objasnio je lošije izdanje u drugom dijelu.

Odakle dodatna snaga u produžecima?

- Morali smo defenzivno odigrati, igralo se za Ligu prvaka, tu smo izvukli snagu, drago mi je da su Drmić i Bočkaj zabili. Nagradio nas je sav trud. Veliko hvala navijačima na ovakvoj podršci, pomogli su nam kad je bilo najteže. Želje za ždrijeb? Nemam, bilo tko - zaključio je Ivanušec.

POGLEDAJTE VIDEO: PUT PREKO ATLANTIKA S IVICOM KOSTELIĆEM

Idi na 24sata

Komentari 6

  • adis23 25.08.2022.

    Nitko ne spominje Livijev gol po podu po sredini

  • Antitovar *_50 25.08.2022.

    Nas Drminator !

  • zera 25.08.2022.

    Bravo hajdukovac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare