To je to što me zanima!

Drogba i Anelka nisu trenirali, štrajkali šetanjem oko stadiona

Umjesto na treningu Shangai Shenhua, igrači ovog kineskog kluba su šetali oko stadiona i time dali do znanja da su nezadovoljni zbog neisplaćivanja igračkih plaća
Vidi originalni članak

Već se neko vrijeme piše o velikim financijskim poteškoćama u koje je upao kineski nogometni ligaš Shangai Shenhua, koji je postao svjetski poznat po dolasku Nicolasa Anelke i pogotovo Didiera Drogbe...

Zbog tih financijskih problema dosta se i pisalo o tome da će kineska avanatura za Drogbu brzo završiti, te da će se sjajni nogometaš iz Obale Bjelokosti opet skrasiti negdje u Europi.

Drogba je opovrgavao takve navode, ali je ovog tjedna sudjelovao u općem igračkom štrajku. Umjesto na treningu, igrači ovog kineskog kluba su šetali oko stadiona i time dali do znanja da su nezadovoljni zbog neisplaćivanja igračkih plaća.

Nakon 27 odigranih kola Shangai Shenhua se nalazi na devetom mjestu u kineskom prvenstvu, a ovaj štrajk bi mogao dobiti i veće razmjere budući da su nogometaši najavili kako neće igrati niti idući ligaški ogled kod Dalian Shidea, ukoliko se dotad ništa ne napravi oko njihovih plaća.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Prostata 18.10.2012.

    Drogba najbolji napadač zadnjih 10 godina

  • Dečko0880 18.10.2012.

    Još će ih streljat ludi Kinezi! :(

  • Bianconero113 18.10.2012.

    Drogba ide u juve :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare