To je to što me zanima!

Drogba i Malouda u Dijonu: Idu li Freddy i Lesly stopama braće

Francuski Dijon, koji je tek ušao u najvišu ligu doveo je u svoje redove pojačanje zvučnog imena. Mlađi brat Drogba, Freddy njihovo je novo pojačanje ove sezone
Vidi originalni članak

Još jedan talent obitelji Drogba zakoračio je u europski nogomet. Mlađi brat igrača Obale Bjelokosti, Freddy Drogba potpisao je za francuski Dijon.

Novi francuski nogometni prvoligaš Dijon, koji će ove sezone po prvi puta u svojoj klupskoj povijesti zaigrati u elitnom društvu, objavio je da je potpisao mlađeg brata Drogbu – Freddyja.

Freddyu koji ima tek 19 godina dosadašnji klub, Le Manns nije produljio ugovor. Igrač je tako ovog ljeta ostao bez kluba i novog ugovora, ali novopečeni francuski prvoligaš pružio mu je priliku.

Dijon je već pokazao sklonost angažiranju igrača sa slavnim imenima. U momčadi već imaju Leslyja Moloudu, mlađeg brata mnogo poznatijeg Florenta Maloude, koji s Didierom Drogbom igra u Cheleseaju.

Starija, mnogo poznatija braća također su jednom igrala zajedno, i prije susreta u Chelseaju. U sezoni 2002-2003 Florent i Didier zajedno su igrali u Guingampu također u Francuskoj. Te je sezone sa dvojicom igrača klub stigao do sedmog mjesta na ljestvici.

Dijon tako ponavlja povijest i spaja ponovno dvojac Drogba-Malouda, ali s njihovom mlađom braćom, nadajući se da će upravo Freddy i Lesly prvoligašu donijeti rezultate u njegovoj prvoj sezoni u Ligue 1.

Čini se da Dijon voli lijepe priče i spletove okolnosti jer će Freddy i Lesly tako moći zajedno stopama svoje brače, možda čak i prema Otoku.


Idi na 24sata

Komentari 4

  • 22.07.2011.

    Drogba mrcina,a brat stapic...

  • blackboyy 22.07.2011.

    Freddy i Lesly nisu ni blizu dobri nogometaši kakvi su bili Drogba i Malouda u njihovim godinama.I na Football Manager-u su prosječni igrači za 3-4 ligu.U nogometu se ne treba oslanjati na to da će se talenat s jednog brata odraziti na drugog.Samo puno muke,znoja i truda te čine pravim nogometašem!

  • Trollaš_me 22.07.2011.

    po vanjskom izgledu mlađi malouda je sličniji drogbi i obrnuto. pogledajte trbušne mišiće mlađeg maloude!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare