Obavijesti

Sport

Komentari 4

Drogba i Malouda u Dijonu: Idu li Freddy i Lesly stopama braće

Drogba i Malouda u Dijonu: Idu li Freddy i Lesly stopama braće
4

Francuski Dijon, koji je tek ušao u najvišu ligu doveo je u svoje redove pojačanje zvučnog imena. Mlađi brat Drogba, Freddy njihovo je novo pojačanje ove sezone

VIDEO

Još jedan talent obitelji Drogba zakoračio je u europski nogomet. Mlađi brat igrača Obale Bjelokosti, Freddy Drogba potpisao je za francuski Dijon.

Novi francuski nogometni prvoligaš Dijon, koji će ove sezone po prvi puta u svojoj klupskoj povijesti zaigrati u elitnom društvu, objavio je da je potpisao mlađeg brata Drogbu – Freddyja.

Freddyu koji ima tek 19 godina dosadašnji klub, Le Manns nije produljio ugovor. Igrač je tako ovog ljeta ostao bez kluba i novog ugovora, ali novopečeni francuski prvoligaš pružio mu je priliku.

Dijon je već pokazao sklonost angažiranju igrača sa slavnim imenima. U momčadi već imaju Leslyja Moloudu, mlađeg brata mnogo poznatijeg Florenta Maloude, koji s Didierom Drogbom igra u Cheleseaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Starija, mnogo poznatija braća također su jednom igrala zajedno, i prije susreta u Chelseaju. U sezoni 2002-2003 Florent i Didier zajedno su igrali u Guingampu također u Francuskoj. Te je sezone sa dvojicom igrača klub stigao do sedmog mjesta na ljestvici.

Dijon tako ponavlja povijest i spaja ponovno dvojac Drogba-Malouda, ali s njihovom mlađom braćom, nadajući se da će upravo Freddy i Lesly prvoligašu donijeti rezultate u njegovoj prvoj sezoni u Ligue 1.

Čini se da Dijon voli lijepe priče i spletove okolnosti jer će Freddy i Lesly tako moći zajedno stopama svoje brače, možda čak i prema Otoku.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu