To je to što me zanima!

Drogba u Juventus ili u Milan? "Didier silno želi igrati u Italiji"

Milan ne skriva da želi Drogbu. Dok Juventus tvrdi da o tome nema pojma. Drogbin menadžer Carlos Arin Bajo tvrdi da je u kontaktu s oba talijanska velikana...
Vidi originalni članak

Menadžer Drogbe Carlos Arin Bajo u kontaktu je s Juventusom i Milanom. Bjelokošćanski reprezentativac Didier Drogba želi u talijansku ligu. No problem je Shanghai Shenhua. Drogba je u kineskom klubu tek šest mjeseci. 

- Mislim da postoji dobra šansa da Didier dođe u talijansku ligu. Juventus i Milan ga žele, Drogba također silno želi u Italiju. U kontaktu smo s Juventusom i Milanom i nastavit ćemo kontakte - rekao je menadžer Arin Bajo za Tutto Mercato.

Dok iz Milana ne skrivaju da žele stasitog 34-godišnjeg napadača u svojim redovima, čini se kako u Juventusu ne znaju da ga žele. 

- Stalno čitam o Drogbi, ali klub mi nije ništa o tome rekao niti predložio, kao niti ja klubu. Treba uzeti u obzir ekonomske faktore. Svaki transfer mora biti pametan i jeftin - rekao je Conte. 

Valjda neće biti pametan kao transfer Niclasa Bendtnera kojeg je Juve uzeo, a kasnije priznao kako Danca uopće nisu htjeli dovesti...

Idi na 24sata

Komentari 47

  • WOMANIZER 05.01.2013.

    heh čovjek može ići eci peci pec! lol

  • LoVe_hOuSe 05.01.2013.

    Gdje god ode on je pojacanje i zabijat ce...on je Legenda i igra s 35 bolje nego netko u najj godinama...Ako ode u Milan koja korist kad ce se za koju sezonu umirovit....Milan je klub kojeg je spopoao ko neki virus samo pada i pada..nek se osloni na svoje mlade nade i neka vise pocne pomladjivat svoju momcad !!!

  • Lizzmaister 05.01.2013.

    iako me nije briga di ce bilo bi bolje mozda u milan jer tamo osim sharawrya nisu neki igraci a juventus ionako nema konkurenciju u talijanskoj ligi

Komentiraj...
Vidi sve komentare