To je to što me zanima!

Druga strana Rogera Federera: U žaru borbe opsovao je suca?!

Jedan od najboljih tenisača svih vremena Roger Federer pokazao je svoju drugu stranu u finalnom meču Indian Wellsa. Izgubio je sjajni Švicarac od Del Potra, a u trenutku bijesa opsovao je suca
Vidi originalni članak

U nedjelju je odigrano finale Indian Wellsa u kojem je Argentinac Juan Martin Del Potro nakon dva sata i 45 minuta borbe savladao sjajnog Švicarca Rogera Federera i osvojio prvi naslov iz serije "Masters 1000". U fantastičnom finalu Argentinac je pobijedio prvog tenisača svijeta i branitelja naslova sa 6-4, 6-7 (8), 7-6 (2).

U tom meču, osim pomalo neočekivanog rezultata, Federer je pokazao i drugu stranu na koju nismo baš navikli. Švicarac je tijekom meča nekoliko puta pokazivao iznimnu nervozu i sukobio se sa sucem, a najžešće je bilo na kraju drugog seta.

PRVI PORAZ FEDERERA 'Toranj iz Tandilla' zaustavio Rogera spasivši tri meč lopte!

Roger je u tie-breaku drugog seta počeo slaviti povratak u meč, ali je sudac prihvatio Del Potrov "challenge" kojeg je on uputio sa zakašnjenjem. Švicarca je to izrazito naljutilo pa je krenuo tražiti objašnjenje od suca.

Kada je napokon osvojio set, Federer se vidno isfrustriran okrenuo prema sucu i izgovorio svašta, a na Twitteru prenose kako mu je u jednom trenutku rekao da odj***.

Del Potro je tijekom meča nekoliko puta tražio od suca da smiri publiku koja je otvoreno navijala za Federera te zviždala Argentincu. Unatoč tome što je publika tijekom cijelog meča bila na strani Federera, to nije omelo fantastičnog Argentinca da osvoji 22. turnir u svojoj karijeri.

 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • sarkastik76 20.03.2018.

    koliko god da je osvojia turnira, ipak se nekad psihički zna slomit. jer ovo mu nije prvi put da gubi meč na 2 meč lopte i to na svom servisu.

  • nokia0102 20.03.2018.

    Nikad nije znao da gubi, to je cinjenica.

  • Mthesecond 19.03.2018.

    To je ona njegova lošija strana i to je nešto što mu se ne dešava prvi put...U trenutcima kad mu meč klizi iz ruku,kad gubi,kad izgubi to je već neki drugi Federer,sve kipi u njemu :))) Zaprepastilo me jučer kad je gađao lopticom u Delpa,onaj jedan poen koji je osvojio napucavši lopticu u njega na mreži...Reko što mu je to trebalo...Kažu neki da se ispričao ali to se nije vidjelo...Pa taj atak na suca (još jedan i nizu kad kola krenu nizbrdo) pa onaj njegov urlik kad osvoji neki bitan poen,kad se izvuče iz nezgodne situacije...Ono mi uvijek zvuči kao da je masno opsovao...Nisu to čista posla...Haha..

Komentiraj...
Vidi sve komentare