To je to što me zanima!

Lovrić i Suk potopili Hajduk, Damiru Buriću se trese klupa!

Nogometaši Gorice su i po drugi put u tri dana pobijedili Hajduk 2-1. Golove za Goričane zabili su Lovrić i Suk, kao i u Kupu, a za Splićane je precizan bio Jairo....
Vidi originalni članak

Gorica se još jednom pokazala "crna mačka" za Splićane jer su ih svladali i u prvenstvu i to s istovjetnih 2-1 kao i u kup-utakmici prije samo tri dana. Hajduk protiv Gorice ima samo jednu pobjedu u sedam međusobnih dvoboja. 

Splićani su već u 2. minuti imali ogromnu priliku, ali je udarac Mije Caktaša sa šest-sedam metara u korner skrenuo branič Suk. U 12. minuti Gorica je povela, a zabio je Kristijan Lovrić iz slobodnog udarca iskosa s više od 30 metara. Hajduk je poravnao u 28. minuti kada je Brazilac Jairo nakon duplog pasa s Bradarićem zatresao mrežu.

KOMENTAR U Gorici ništa novo... Burić ni nakon 105 dana nema prvih 11

U 60. minuti Posavec brani udarac glavom Suka, a deset minuta kasnije Caktaš promašuje još jednu veliku priliku. Posavec je efektnom paradom obranio opasan udarac Lovrića u 80. minuti, no u 86. minuti ubačaj Lovrića iz slobodnog udarca Nizozemac Joey Suk, doduše iz vrlo sumnjive pozicije, u padu je glavom sproveo u mrežu. Suk je u sudačkoj nadoknadi dobio crveni karton.  

OPET JE ZABIO Europski kralj slobodnjaka! Lovrić 4, Messi jedan, CR nula

Hajduk je tako nastavio s lošim rezultatima u posljednje vrijeme, a Damir Burić je ugrozio svoju poziciju na klupi. Splićani igraju negledljivo, to je bilo jasno i prije nekoliko kola, no tada se dolazilo do pobjede zahvaljujući individualnoj kvaliteti. Ta kvaliteta je pak izostala u utakmicama protiv Lokomotive i sada protiv Gorice gdje su igrači Hajduka razočarali i dvaput odigrali ispod očekivanja.

 

Idi na 24sata

Komentari 163

  • papilon100 03.11.2019.

    Radi se mjesto za Dalica u Hajduk,pa kad vrate Kalinica,Perisica,Rebica bit ce evropski klub seljackih manira.

  • Orahova1 02.11.2019.

    I plus Gorica pravi stadion kad budu imali stadion još bolji će biti.

  • cupi cupi 02.11.2019.

    Eto opet potop da je prava uprava sve strance potjerati iz kluba uzeti mlade školovane igraće iz kluba i sigurno će biti bolje ovako ništa koristi od Hajduka nije tzo Hajduk kao nekada

Komentiraj...
Vidi sve komentare