To je to što me zanima!

Drugoligaš je izborio Europsku ligu: Poraz Jozinovića u finalu

Mirku Salviju ispala je lopta iz ruku, a Sangoné Sarr zabio je prvijenac za Zürich u finalu švicarskoga kupa i budućem drugoligašu donio trofej uz nastup u skupinama Europske lige
Vidi originalni članak

Nogometaši Züricha u samo četiri dana prošli su put od očaja do velikog veselja. Nakon što u posljednjem kolu švicarske Super Lige nisu uspjeli izboriti ostanak u elitnom razredu i završiti ispred Lugana, uzvratili su mu u finalu nacionalnoga kupa (1-0).

Momčad Lugana, za koju su cijelu utakmicu odigrali hrvatski nogometaši Goran Jozinović i Niko Datković, a na klupi ostao Domagoj Pušić, propustila je ogromnu priliku za vodstvo u 33. minuti, kad je penal zapucao Mattia Bottani.

Osam minuta poslije stigla je kazna na drugoj strani. Senegalski veznjak Sangoné Sarr zabio je prvijenac u 17. nastupu za Zürich koji se tako, kao budući drugoligaš, neočekivano plasirao izravno u skupine Europske lige za sljedeću sezonu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • KraljPŽ 31.05.2016.

    to nije prvi put da švicarski drugoligaš igra europsku ligu

  • Bili_Vukovarac 29.05.2016.

    Drugoligaš za koji igra Kerzhakov. LOL

  • mesuney 29.05.2016.

    to je dokaz koliko su nacionalna prvenstva teza nego bilo koje drugo natejcanje, nacionalno prvenstvo se igra cijele sezone i ono jr odraz kakav si bio u cijeloj sezoni

Komentiraj...
Vidi sve komentare