To je to što me zanima!

Duje došao na prijem u pratnji svoje vatrene djevojke Adriane

Danas je njemu u čast organiziran doček u Šibeniku na koji su došli brojni njegovi sugrađani te prijem kod gradonačelnika Šibenika Željka Burića i župana šibensko-kninske županije Gorana Pauka
Vidi originalni članak

Osvojio je srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a onda ostvario transfer karijere i postao drugi najskuplji stoper u hrvatskoj povijesti. Duje Ćaleta-Car novi je član Marseillea i proživljava najljepše trenutke karijere.

Danas je njemu u čast organiziran doček u Šibeniku na koji su došli brojni njegovi sugrađani te prijem kod gradonačelnika Šibenika Željka Burića i župana šibensko-kninske županije Gorana Pauka. Duje je na doček stigao u društvu svoje lijepe djevojke Adriane Đurđević.

POGLEDAJTE GALERIJU: Duje stigao na doček s divnom Adrianom

POGLEDAJTE GALERIJU: Dujin doček u Bilicama

- Osjećaj je predivan. Napokon sam se vratio i sad je vrijeme za obitelj. Sletio sam sam prije sat i pol, dva i sve je proteklo u redu. Potpisao sam ugovor s Olympique Marseilleom što mi je velika čast i zadovoljstvo. Zadovoljan sam i što se tiče samog kluba i projekta. Sretan sam, došlo je vrijeme i za moju promjenu sredine. Radujem se dolasku u moje Bilice i bit će sigurno slavlje do dugo u noć - rekao je Duje.

U društvo uzvanika bio je i njegov prvi trener Mile Petković, a tamo je bila i njegova obitelj, majka, otac, brat i sestra.

Još je danas slavlje, a mladi stoper zatim ide odmoriti tjedan dana prije nego ga dostignu klupske obaveze.

VIDI OVO: 10 fora stvari o Vrsaljku koje moraš znati!

ĆALETA-CAR U MARSEILLEU 'Raketa me nagovarao da idem u Sevillu, mama je zaplakala...'

 

Idi na 24sata

Komentari 163

  • vozi Miško 22.07.2018.

    Tip je zbilja zgodan a ona... Sve je ok dok ne skine cvike. Možda ako ih baš nikada ne skine, ima nade...

  • Milokliz 21.07.2018.

    Jesu meni kriteriji pali kad mi je ona baš dobra tako da su mi čudni ovi komentari, i baš i nije lijepo na ovaj način komentirati curu jer to nije bit ovog članka.

  • pinjokin_1 21.07.2018.

    Da je kakav student koji konobari preko student servisa, bio bi joj balavac kako se kaze po dubrovacki.

Komentiraj...
Vidi sve komentare