Obavijesti

Sport

Komentari 37

'Raketa me nagovarao da idem u Sevillu, mama je zaplakala...'

'Raketa me nagovarao da idem u Sevillu, mama je zaplakala...'
1

Malo su se slegli dojmovi, postajemo svjesni što smo napravili. Nismo toga bili svjesni u Zagrebu, ali sad već jesmo. Sada je red da i ja proslavim u svojim Bilicama, rekao je novopečeni igrač Marseillea

VIDEO

Duje Ćaleta-Car potpisao je ugovor s velikim Marseilleom i tako postao treći Hrvat u dresu francuskog diva nakon Alena Bokšića i Vedrana Runje. Njegov transfer iznosio je 20 milijuna eura, čime je postao drugi najskuplji hrvatski stoper ikada.

- Iznimna mi je čast da sam drugi najskuplji stoper iza Dejana Lovrena - rekao je u razgovoru za RTL Ćaleta-Car pa otkrio kako je njegova obitelj reagirala na transfer:

- Mama i sestra su zaplakale, nismo se vidjeli mjesec dana, otkad sam otišao u Rusiju na prvenstvo. I za njih je ovo velika stvar.

Nakon svih mogućih dočeka red je da bude fešta i u njegovim Bilicama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Malo su se slegli dojmovi, postajemo svjesni što smo napravili. Nismo toga bili svjesni u Zagrebu, ali sad već jesmo. Sada je red da i ja proslavim u svojim Bilicama. Pozivam sve da dođu i nek feštamo dugo u noć.

Ivan Rakitić nagovarao ga je da prijeđe u Sevillu. No, on se odlučio za Marseille.

- Bilo je da me Sevilla hoće. Odlučio sam se za Marseille i neke druge stvari su odlučivale o transferu. Mislim da sam napravio dobar korak, vidjet ćemo do kuda ću doći.

U Rusiji naši Vatreni nisu bili svjesni atmosfere u Hrvatskoj.

- Čovjek postane svjestan tek kad dođe ovdje, gledali smo mi i pratili preko mobitela, ali tek kad dođeš osjetiš ljubav i ponos. Drago mi je zbog naše Hrvatske.

Zlatko Dalić trebao bi ostati izbornik po njegovu mišljenju.

- Ja mislim da je napravio veličanstveni rezultat. Imamo veliko zajedništvo. Mislim da će sve biti okej i da će ostati izbornik - rekao je Ćaleta-Car pa zaključio:

- Još je danas slavlje, u nedjelju ću se izgubiti malo na odmor tjedan dana, a onda u ponedjeljak na pripreme s Marseilleom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe