To je to što me zanima!

Durant otkrio kako je nagovorio Silvera da skine marihuanu s popisa zabranjenih supstanci

To je NBA, čovječe. Svi koriste marihuanu, da budemo iskreni. Stigma oko marihuane više nije negativna kao nekad. Ona ne utječe na čovjeka na negativan način.
Vidi originalni članak

Košarkaš Phoenixa Kevin Durant (34) na gostovanju na jednoj američkoj televiziji otkrio je kako je uspio nagovoriti komesara NBA lige Adama Silvera da makne THC (psihoaktivna tvar u marihuani) s popisa zabranjenih supstanci.

Dvojac se prije tri godine sastao kako bi raspravio o tom pitanju, a uvod nije ni bio potreban jer je Silver odmah pri rukovanju s Durantom namirisao marihuanu.

- Odmah je shvatio u kojem će smjeru ići naš razgovor. To je NBA, čovječe. Svi koriste marihuanu, da budemo iskreni. Postala je kao vino.

- Osjetio sam da je to postalo dio svakodnevice u državi i diljem svijeta. Stigma oko marihuane više nije negativna kao nekad. Ona ne utječe na čovjeka na negativan način.

'NE PONOVILO SE' Amerikanac se žali: Pio sam srpski viski s Jokićem. Ja sam se zgazio, a njemu nije bilo ništa... BACANJE NOVCA ILI? Ovo je najplaćeniji košarkaš u povijesti. Inkasirat će 304 mil. $

Inače, dvostruki osvajač NBA prstena ulaže u tvrtke koje se bave proizvodnjom kanabisa i uživa u plodovima istih.

- Samo uživam u biljci. Toliko je jednostavno - zaključio je KD.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • bedak11 26.07.2023.

    Daleko od toga da je opasna, sigurnija je i od alkohola i cigareta i pogotovo droga, al tko aktivno to konzumira a stariji je od 20 godina je luzer, realno

  • no sleep 26.07.2023.

    Di si bio prije? Treniro bi kosarku umjesto pikado

Komentiraj...
Vidi sve komentare