To je to što me zanima!

Duvnjak: Imamo dobar miks starih i mladih, vratio sam se

Nažalost, u siječnju nisam bio spreman i nisam mogao pomoći momčadi, ali sada je sve u redu. Leđa su dobro, korona virusa više nema i vratio sam se u reprezentaciju kao i neki drugi stariji igrači, rekao je Duvnjak
Vidi originalni članak

Domagoj Duvnjak (33), kapetan hrvatske rukometne reprezentacije, potvrdio je kako u dobrom raspoloženju prolaze pripreme koje reprezentacija ovih dana obavlja u Varaždinu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Osjećaj je fenomenalan u reprezentaciji. Nažalost, u siječnju nisam bio spreman i nisam mogao pomoći momčadi, ali sada je sve u redu. Leđa su dobro, korona virusa više nema i vratio sam se u reprezentaciju kao i neki drugi stariji igrači. S ovim mladima koji su se pokazali stvarno u dobrom svjetlu na Euru mislim da imamo jako dobar miks starih i mladih. Siguran sam da će sve to dobro izgledati u budućnosti - rekao je Duvnjak.

Izbornih Hrvoje Horvat na popis je stavio 22 igrača, a u prvom redu su Igor Karačić i Marin Šego. Tu su i Musa  i Marić koji nisu bili u prvotnom planu za Euro, a  uz Šegu su prednost ispred Pešića i Šunjića dobili mladi Mandić i Kuzmanović.

Najbolji hrvatski rukometaš osvrnuo se na ono što je u ovom trenutku primarno za hrvatsku reprezentaciju.

- Lijepo treniramo i dobro radimo. Pripremamo se na kvalitetan način za sve što nam slijedi u travnju. Pogotovo radimo na obrani i svakim danom to izgleda sve bolje. Radimo na sitnicama koje odlučuju utakmice i sve pokušavamo maksimalno dotjerati. Pogledat ćemo i po prvi puta video o Finskoj koja je za mene, moram priznati, nepoznanica. No, dobro ćemo se pripremiti i favoriti smo u travnju, u tim susretima. Svjetsko prvenstvo? To je naravno veliki cilj pogotovo jer nismo bili pravi na posljednja dva natjecanja i od toga ne bježimo. Isto tako, na Svjetskom prvenstvu se odlučuje o putnicima za Olimpijske igre. Nadam se da ćemo ostati zdravi i bit ćemo spremni za pravi rezultat - zaključio je Duvnjak.

Hrvatska 13. travnja igra u gostima protiv Finske, a tri dana kasnije na domaćem terenu u Varaždinu. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • IskrenDoBola 17.03.2022.

    Domo super dok ne dođe natjecanje onda opet leđa ovo ono

  • Joža-gulikoža 17.03.2022.

    Kada si ti zadnji puta uopće igrao i žrtvovao za HR. Godinama ga bole leđa kada treba igrati za repku,prvenstvo svijeta ili Europe prođe a "Dule" odmah u Njemačkoj igra punom parom i ništa mu nije. Lažov. A da proba za Srbiju odigrati ??

  • nohname 17.03.2022.

    Evo našeg Domagoja Kalinića drago mi je da ga je klub pustio i da ga više ne bole leđa,baš šteta što će se ta bol vratiti na sljedećem velikom natjecanju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare