To je to što me zanima!

Duvnjak odličan u pobjedi; tri gola Balića u porazu Wetzlara

Najzaslužniji za pobjedu gostiju bili su Reixach sa sedam golova te Duvnjak sa šest. Lacković je zabio dva, ali imao šest asistencija. Dominiković je zabio jedan
Vidi originalni članak

Rukometaši HSV-a u 5. kolu Bundeslige teškom mukom pobijedili su na gostovanju kod Melsungena 35-33 i tako stigli do druge pobjede u prvenstvu.

Najzaslužniji za pobjedu gostiju bili su Joan Canellas Reixach sa sedam golova te Domagoj Duvnjak sa šest. Blaženko Lacković zabio je dva gola, ali imao čak šest asistencija. Davor Dominiković zabio je jedan gol, ali puno je važniji za HSV bio njegov učinak u obrani.

Pobjedu je ostvario i Špoljarićev Füchse na gostovanju kod Magdeburga. Bili su bolji 25-23, a bivši hrvatski reprezentativac nije se upisao u strijelce.

Balićev Wetzlar izgubio je i četvrtu utakmicu u prvenstvu. Bolji od njih kao gosti bili su rukometaši Bergischera sa 25-24. Najbolji rukometaš svih vremena zabio je tri gola.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • vujacka 18.09.2013.

    dobar je duvnjak čak najbolji ali ja ipak trreniram košarku pa mi je košarka bolja i nogomet mi je super ali mi je najbolja košarka

  • invisible123 15.09.2013.

    ja sam mislio da je duvnjak presao u kiel???

  • zujavac 15.09.2013.

    Duvnjak, legenda i pravi kapetan. Nisam gledao utakmicu, ali Dominiković me dosta fasciniro prošlu utakmicu kako još uvijek dobro igra obranu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare