To je to što me zanima!

Dva su dana do prve utakmice, a maksimirski teren je - užasan

Bolest je napala maksimirski travnjak, ali u Dinamu uvjeravaju da će sve sanirati kroz tjedan dana. Utakmicu s Valurom srijedu (19 sati) prenosi HNTV, a uzvrat se igra od - 22 sata!?
Vidi originalni članak

Dinamo će otvoriti sezonu u srijedu utakmicom prvog pretkola Lige prvaka protiv islandskog prvaka Valura na Maksimiru od 19 sati (prijenos na HNTV-u), a uvjeti za igru daleko su od idealnih.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Maksimirski travnjak je, naime, pogodila bolest zbog koje je u jako lošem stanju. I to je, kako nam kažu, još i dobro u usporedbi sa situacijom prije nekoliko dana.

Ona se može nazrijeti na fotografijama predstavljanja novog Dinamova dresa koje su nastale prije nekoliko dana.

A ovako izgleda danas, dva dana prije utakmice.

Sve u svemu, u klubu nam kažu da nema nikakve drame i da će teren biti dobar za utakmicu iako neće izgledati najbolje. Počupali su bolesnu travu i zasadili novu, a kroz tjedan dana sve bi trebalo dobro sjesti.

Dinamo bi na Maksimiru lako mogao igrati triput u dva tjedna dana jer će nakon uzvrata s Valurom na Islandu, zakazanog za utorak, 13. srpnja od 22 sata (!), dočekati Slaven Belupo 17. srpnja u prvom kolu HNL-a.

Prođe li Islanđane, Dinamo će biti domaćin u prvoj utakmici drugog pretkola protiv ciparske Omonije 20. ili 21. srpnja.

Idi na 24sata

Komentari 117

  • Dosta je! 06.07.2021.

    Meni ipak nije jasno, Dinamo zarađuje tolike novce, zar nije mogao do sada sam izgraditi nastavak stadiona, tj. onaj dio koji fali da bude cijeli krug-elipsa!?!

  • Vladovladić_1 05.07.2021.

    Jel' se ono nazire svastika?

  • jumar 05.07.2021.

    A sto se cudite? Na Islandu u 22 sata u srpnju sija sunce.

Komentiraj...
Vidi sve komentare