To je to što me zanima!

Dvaput je htio dovesti Modrića, sad ga napokon ima u sastavu

Carlo Ancelotti novi je trener Reala. Službeno predstavljanje je u srijedu na Santiago Bernabeuu. Talijan je veliki zaljubljenik u nogomet kakav igra naš Luka Modrić...
Vidi originalni članak

Konačno. Real Madrid potvrdio je Carla Ancelottija za novog trenera. Talijan je potpisao na tri godine, a službeno će biti predstavljen u srijedu na Santiago Bernabeuu.

Odlična je to vijest za navijače Reala, ali za našeg Luku Modrića. Ancelotti nikad nije krio da je veliki zaljubljenik u igru hrvatskog reprezentativnog veznjaka. Htio ga je dovesti dok je bio menadžer Chelseaja, a pokušao je to i kao trener Paris Saint-Germaina.

- Nisam morao gledati Euro kako bih shvatio kakav je Modrić igrač. Znao sam i prije koje su njegove sposobnosti - pričao je tada Ancelotti. 

Sad može biti miran jer Modrić mu je na raspolaganju. Talijanski trener voli igrati 4-3-3 formaciju i sve njegove momčadi igrale su atraktivno.

Novinar španjolske Marce usporedio je Ancelottijev Milan tvrdeći da će slično igrati i Real Madrid. U veznoj liniji Milana Talijan je imao Seedorfa, Pirla i Gattusa, a ofenzivni igrači bili su Rui Costa, Inzaghi i Švečenko. 

Prema Marcinoj viziji, u Realovoj veznoj liniji trebali bi igrati Modrić, Alonso i Khedira pri čemu bi Luka imao ulogu kakvu je u Ancelottijevom Milanu imao Clarence Seedorf...

Idi na 24sata

Komentari 78

  • trivulj 26.06.2013.

    Nema od luke nista....mnogo je mrsav i tanak,,,,,ljudi to nose na terenu,,,,, eto igrao je u postavi koja je mocna,,,,,statisticki pracen, novinari su dosli do zakljucka da je on samo promasaj reala nista vise..........

  • alex_smile 25.06.2013.

    u bayernu mandzo, u realu modric. nemozenamnikonista.

  • Romeo_10 25.06.2013.

    modric alonso khedira ne mogu igrati zajedno nikad videcete ,ko se kuzi u nogomet!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare